Világunk.hu
2023 december 7 csütörtök
Világunk.hu
KezdőlapEmberek4 csillagjegy, akik üzenet formájában szakítanak a párjukkal - Te közéjük tartozol?

4 csillagjegy, akik üzenet formájában szakítanak a párjukkal – Te közéjük tartozol?

-

Mindenki meg szeretné tapasztalni a szerelem mámorító ízét viszont a szakítás fájdalmas pillanatait a legtöbben el szeretnék kerülni ám ez szinte lehetetlen. Sajnos ma már nem az a világ van mint régen, hogy a fiatalok haláluk napjáig együtt maradnak és mindenféle akadályt le tudnak győzni. A legtöbb mai kapcsolat egy picike kis probléma esetén tönkremegy, mert a felek nem tudják elrendezni, megbeszélni a konfliktusokat ezért jobbnak látják külön utakon folytatni.

Viszont nem mindegy, hogy az a szakítás, hogyan is megy végbe. Te vagy-e a szakító fél vagy veled szakítanak? Mennyire visel meg ha te akarsz szakítani? Milyen formában szakítasz/szakítanak veled? Szemtől szembe odaállsz-e a másik elé avagy gyáva nyúlként a számítógéped képernyője, telefonod kijelzője mögé bújva vetsz véget a kapcsolatnak? – Ezek mind-mind olyan kérdések, amik sokakat érdekelnek. Sokan nem tudják, hogy a 12 csillagjegy közül 4 az írásos szakításokat preferálja jobban, ami sok ember szerint a legrosszabb és legaljasabb szakítási módszer. A kérdés már csak az, hogy melyik az a négy jegy és te kedves olvasónk, közéjük tartozol-e. Ha igen, akkor vegyél erőt magadon, szedd össze minden bátorságod és változtass ezen!!

Íme a 4 jegy:

1, Rák

A Rák jegyben született emberek nem igazán tudnak mit kezdeni a konfliktusos helyzetekkel, aminek az az oka, hogy nagyon érzelmes és érzékeny lélekkel vannak megáldva. Pont emiatt nem az a fajta, aki szembe tud nézni egy olyan nehéz és fájdalmas helyzettel, mint egy szakítás. Ebből kifolyólag gyakran választja a messengeren, SMS-ben vagy emailben történő kapcsolat felbontásokat. Úgy érzi a monitor megvédi őt egykori partnere szúrós, haragos tekintetétől.

1 19

2, Oroszlán

Az Oroszlánok szeretik távol tartani magukat a valóságtól és a szakítás egyértelműen egy ilyen eset. Ő egy olyan jellem, aki semmitől nem retten és hátrál meg viszont ha szembe kellene néznie a párja fájdalmával egyből felveszi a nyúlcipőt. Ameddig nem kell hallania egykori szerelme válaszát addig valóban olyan, mint egy igazi oroszlán. Mivel ezt nem akarja megtapasztalni a legegyszerűbb megoldás számára, ha inkább üzenetben szakít a másikkal.

2 8

3, Szűz

Annak ellenére, hogy a Szűzek nem igazán tudják megfelelően kifejezni magukat, valahogy mégis remekül tudnak másokkal kommunikálni. Ő olyan, hogy előre kitalálja fejben, hogy mit akar mondani, de amikor szemtől szemben áll azzal az illetővel, akinek meg kellene mondani a frankót akkor valahogy soha nem jönnek a szájára azok a bizonyos begyakorolt szavak. Akkor sem igazán tud helyt állni, mikor a párja arra kéri, hogy ne legyen vége a kapcsolatuknak. Ennek elkerülése végett úgy dönt, hogy jobb írásban véget vetni a kapcsolatnak.

5 6

4, Nyilas

A Nyilasra szó szerint illik a nyilas kifejezés ugyanis nyilával egészen a másik fél szívéig hatol egy szakítás során. Rendkívül könyörtelen tud lenni, amivel tisztában van de őt ez nem izgatja. Nem hatja meg ha sírni vagy szomorúnak látja partnerét, mert ő nem tudja átérezni a fájdalmát. Azért szeret írásos formában szakítani, mert ezzel megkíméli saját magát egy kellemetlen helyzettől vagy egy csúnya veszekedéstől. Legjobban az SMS formátumú szakítós üziket preferálja, amiben csak tömören összefoglalja, hogy véget akar vetni a kapcsolatnak.

4 7

Te közéjük tartozol?