2022 június 27 hétfő
KezdőlapEgészség4 csillagjegy, akikkel fantasztikus az ágyban. Velük nem fogsz unatkozni

4 csillagjegy, akikkel fantasztikus az ágyban. Velük nem fogsz unatkozni

-

A legtöbb ember számára a hancúrozás az élet egyik legfontosabb aspektusa. Nem meglepő, hiszen, ha belegondolunk nehéz egészséges kapcsolatot kiépíteni bárkivel is, ha az ágyban nincs megértés a két fél között. Az intim élet nem csak a jellemünktől és a személyiségünktől függ. Az ilyen dolgokat a csillagjegyek is befolyásolják.

Ezekkel a csillagjegyekkel nem lesz probléma az ágyban.

Azt már mindenki hallotta, hogy érdemes a csillagjegyeket is számításba venni, ha párválasztásról van szó. Az asztrológia nagyon sok kérdésre adhat választ. Az intim életünkre is óriási hatással van.

Asztrológiai szempontból ez a négy csillagjegy tekinthető a legjobb szeretőnek.

BIKA
A Bika az egyik legférfiasabb jegy. Az élete a intim együttlétekről szól, és nem fél bevallani. A Bikát a Vénusz, a szerelem bolygója pártfogolja. Ez rendkívül tehetséges szeretővé teszi ennek a jegynek az tagjait. Ha lehetőséged nyílik vele tölteni az éjszakát, nem fogod megbánni. A Bika utálja az unalmat, ezért fő célja, hogy meglepje a másikat.

OROSZLÁN
Nem szereti az unalmat a hálószobában és képes minden gátlását levetkőzni az intim együttlétek alatt. Tele vannak szenvedéllyel és szeretnek irányítani. A partnerük nem lesz elégedetlen, az biztos. Neki fontos, hogy a párja úgy érezze, hogy megütötte vele a főnyereményt és ezért mindent megtesz. Még a legbensőbb fantáziákat is hajlandó teljesíteni.

VÍZÖNTŐ
Távolságtartó, így senki nem gondolná, hogy jó szerető lenne. Azonban a látszat csal. Szenvedélyes szerető és soha nem tudod, hogy mit várhatsz tőle. A bikákhoz hasonlóan a vízöntő is szeret kiszámíthatatlan lenni. Bevállalós fajta…

BAK
A Bak kiszámíthatatlan. Az ágyban rájössz majd, hogy egy kimeríthetetlen energiájú vulkán. Ennek a jegynek a tagjai nyitottak minden kísérletezésre, így biztosan nem fogsz unatkozni. Csak a hálószobában mutatják meg teljes potenciáljukat, ami sok partnert meglep. Ágyban azonban meglehetősen válogatós, és csak néhány partnerrel éli át a teljesen örömöt.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek