2023 március 27 hétfő
KezdőlapEgészség4 évesen kezdett el súlyzózni. A többi szülő szerint csak tönkreteszi a...

4 évesen kezdett el súlyzózni. A többi szülő szerint csak tönkreteszi a fejlődő ízületeit…Te mit gondolsz?

-

Azt szokás mondani, hogy nem esik messze az alma a fájától. Ennek a kislánynak a szülei sportolók. Nem lenne ebben semmi meglepő, de 4 évesen súlyzózni nem biztos, hogy a legegészségesebb dolog egy fejlődésben lévő gyermek számára.

A fitnesz a családi vállalkozásuk

Jordon és Jesse Bowen évek óta vezeti a fitnesziparhoz kapcsolódó vállalkozásokat. Saját edzőtermük van Fort Walton Beachen, Destinben és Crestview-ban, és továbbiak megnyitását tervezik. Számukra a sport nem csak munka, hanem a legnagyobb szenvedélyük is, amivel a gyermekeiket is megfertőzték. 

A testvérek a nap nagy részét edzőtermekben töltik, vagy a szabadban sportolnak. Fekvőtámasz, felülés stb. Ezek teszik ki a mindennapjaikat. Leginkább a sportos szüleikre szeretnének hasonlítani.

Igyekszünk jó szórakozást nyújtani nekik. Saját edzésprogramokat készítenek. Szeretik. Rengeteg energiájuk van

4 évesen kezdett el súlyzózni

A sportos pár akkor kezdte inspirálni az embereket, amikor 13 évvel ezelőtt megnyitották első edzőtermüket Fort Walton Beachen. Azóta üzletük rohamosan fejlődik. Körülbelül 5 éve lettek különösen népszerűek. Ekkor döntött úgy Jessy, hogy létrehoz egy fiókot a közösségi médiában, ahol beszámolt egész családja sporttevékenységeiről.

A kis Brodie-ra volt akkoriban mindenki kíváncsi. A lány 4 évesen kezdett el súlyzózni és a lány édesanyja által nemrégiben feltöltött videó hatalmas átalakulását mutatja be. A riportban láthatjuk, mekkora súlyt emelt fel a kis Brodie mindössze 4 évesen, és milyen súlyt emel most, 9 évesen. Valljuk be, hogy a lány izmos teste lenyűgöző.

A követőik persze egyből kiakadtak. A legtöbb ember szerint nem egészséges egy ilyen fiatal szervezet ilyen mértékű terhelése. Tönkreteszi a még fejlődő, növekvő ízületeit.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek