2022 október 3 hétfő
KezdőlapEgészség40 év van köztük, első közös babájukat tervezik. Az emberek felháborítónak találják!

40 év van köztük, első közös babájukat tervezik. Az emberek felháborítónak találják!

-

Korábban már írtunk erről a meglehetősen furcsa párosról. Quran McCain és Cheryl McGregor 2012-ben ismerkedtek meg, miközben a Dairy Queen gyorsétteremben dolgoztak. Akkoriban McCain még csak 15 éves volt. Akkor még nem indult meg semmi köztük, de 2020-ban újra kapcsolatba kerültek. McCain gondnok volt, Cheryl pedig pénztáros egy kisboltban.

Cheryl és McCain között azonnal kialakult egy romantikus szál. Randevúzni kezdtek. Hivatalosan 2021-ben házasodtak összes, és jelenleg a család bővítésére készülnek.

A 61 éves nő és 24 éves férje megpróbáltak természetes úton gyermeket nemzeni, de Cheryl ehhez már túl idős, így sikertelen volt minden kísérlet.

Cherylnek már 7 gyermeke és 17 unokája van.

Kitalálták, hogy a béranyaság lesz az ő megoldásuk erre az igényre.

“A béranyaság mellett döntöttük, azonban sok emberről hallottunk, aki jogi bonyodalmakba keveredett a gyermek születése után. Olyan anyát keresünk, aki hajlandó szerződést aláírni azzal kapcsolatban, hogy a baba születése után teljes mértékben lemond róla. Nem szeretnénk, hogy az emberek anyagi haszonszerzés miatt akarjanak gyermeket szülni nekünk. Annyira mi sem állunk jól anyagilag.”

Mivel Cherly sokkal idősebb McCainnél nagy a valószínűsége, hogy a férfinak egyedül kell felnevelnie a gyereküket.

A páros egyébként fantasztikusan érzi magát együtt. Állításuk szerint jó kettejük közt a kémia.

“Örökbefogadáson is gondolkodtunk. Olyan gyermeket keresnénk, akinek félig kreol félig fehér szülei voltak. Így a baba joggal érezhetné, hogy mi vagyunk az igazi szülei. Cheryl mindkét lányának méheltávolítása volt, így ők nem lehetnek béranyák. A páros úgy gondolta, hogy az lett volna a legkézenfekvőbb megoldás.”

Cheryl 7 gyermeke közül 5 támogatta azt az ötletet, hogy ő és McCain közös gyermeket neveljenek.

Cheryl úgy gondolja, hogy McCain felelősségteljes, nagyszerű apa lesz. Tudja jól, hogy ha már ő nem él, akkor is mindent megtesz majd a gyermekükért.

A páros rengeteg videót tesz közzé TikTok-on és tulajdonképpen az összes közösségi platformon. Nagyon népszerűek a rajongóik körében.

@ttvleolove_3backkup just being goofy @oliver6060 #SoundcoreGoForGold #unbanttvleolove_3 #wife #agegapcouple #age #fyp ♬ original sound – MAMA NENA

Rengeteg gyűlölködő kommentet kapnak, de ez őket cseppet sem zavarja.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek