2022 augusztus 19 péntek
KezdőlapEmberek5 csillagjegy, akik egyszerűen képtelenek hűségesek maradni a párjukhoz

5 csillagjegy, akik egyszerűen képtelenek hűségesek maradni a párjukhoz

-

Vannak, akik nem hisznek az ezotériában, de a csillagjegyekre jellemző vonások, bizony nagyon sok emberre igazak. A skorpióra az jellemző, hogy a hangulata ingadozik, a rákra, hogy család centrikus, a nyilasra, hogy nagyon kalandvágyó, az ikrekre, hogy két arca van és így tovább. Persze nem csak ezek derülnek ki, hanem bizony az is, hogy ki mennyire hűséges. Vannak olyan zodiákus jegyek, akik hűségesebbek és vannak, akik kevésbé. A mai cikkünk azokról szól, akik nem annyira ismerik a hűség fogalmát, és csak addig maradnak az aktuális partnereikkel, ameddig az érdek illetve a vágy hozzájuk fűzi. Az ilyen cikkek arra, jók, hogy a későbbiek folyamán tisztában légy azzal, hogy kikkel kell párkapcsolati szinten vigyázni.

A kérdés már csak az, hogy te vagy a jelenlegi partnered benne vagytok-e ebben a bűvös 5-ben.

1, Kos

Szokták mondani, hogy a Kosok fejjel mennek a falnak és ez bizony igaz is, ugyanis bármi amit a fejébe vesz azt véghez viszi még akkor is, ha több emberen is kell keresztül gázolnia. Ő az az ember, aki a legönzőbb csillagjegyek közé tartozik, tehát nem nagyon izgatja, hogy kinek a szívét töri össze. Mivel csak a saját boldogsága számít neki, ezért bátran veti bele magát az újabbnál-újabb kalandokba és kapcsolatokba. Csak addig hős lovag, daliás herceg, figyelmes ember, ameddig a kapcsolat izgalmas a számára. Amint elveszti érdeklődését tovább áll.

2, Skorpió

Azt szokták mondani a Skorpiókról, hogy ők szó szerint kiismerhetetlenek, sőt olyanok akár az időjárás, egyik pillanatról a másikra változik a hangulatuk, amivel nem igazán lehet lépést tartani, főleg nem egy kapcsolatban. Határozott személyiség, nem tűri ha átverik, vagy megcsalják, ám ő szemrebbenés nélkül kikacsintgat a kapcsolatból mert úgy gondolja, hogy neki ehhez joga van. Iszonyú féltékeny, ám azt nem viseli el, ha őt próbálják lekorlátozni, ilyenkor általában támadni szokott.

3, Nyilas

A Nyilas olyan csillagjegy, aki nagyon szereti a kalandokat és természetesen keresi is a lehetőséget, hogy újabb és újabb élményben vegyen részt. Nagyon lelkes a kapcsolatban, de csak az elején, ameddig izgalmasnak találja és ameddig a másik fél fenn tudja tartani érdeklődését. Ám amint a tűz kialudni látszik az ő lelkesedése is úgy tűnik el egyik pillanatról a másikra és hamar más ágyikójában keresi az újabb kalandokat és a “boldogságot.”

4, Oroszlán

Az Oroszlán jegyben született emberekbe nagyon egyszerű beleszeretni, ugyanis kezdetben a jobbik arcukat mutatják, ám akkor mutatja ki a foga fehérjét, ha már huzamosabb ideje vagy vele. Addig van az adott kapcsolatban, ameddig érdekei és kedve is hozzá fűzi, de amint már nem érzi kielégítőnek az aktuális helyzetet tovaröppen, mint a pillangók. Mivel mint mondtuk könnyedén beleszeretnek nem okoz neki nagy problémát a partner csere. Pontosan ebből kifolyólag nem is hatja meg a dolog.

5, Ikrek

Annak ellenére, hogy az Ikrek jegyben született személyek kerültek listánk utolsó helyére, az nem jelenti azt, hogy ők csak egy kicsit tekintgetnek ki a kapcsolatokból. Az Ikrek iszonyú nehezen tud szerelembe esni, viszont nem lehetetlen, ám ha ez valamilyen úton-módon megtörténik, akkor a szerelem hevében hűséges marad, ám amint az elmúlik, akkor bizony máshol keresi ugyanezt, amit az előző kapcsolatban.

Te vagy a párod benne vagy ebben az 5-ben?

Ezek is érdekelhetnek