2022 július 5 kedd
KezdőlapEmberek5 km-en át a feje fölött vitte a 6 hónapos kislányát, miközben...

5 km-en át a feje fölött vitte a 6 hónapos kislányát, miközben a falujukat elmosta az árvíz. Amikor megtudod, hogy miért tette könnybe fog lábadni a szemed

-

Mire képes a szülői szeretet? Egy szülő, ha félti a gyerekét, akkor képes fizikai és biológiai szabályokat is meghazudtolni. Egyszer egy autó alá szorult két kisgyermek. Az anyjuk az ijedtségtől, puszta kézzel emelte meg a járművet, hogy a gyermekeit kimentse. A szakértők szerint normál körülmények között elképzelhetetlen lett volna, hogy az anya ekkora súlyt elbírjon, azonban az ijedtség, a stressz, az adrenalin és a gyerekek iránt érzett szeretet képes olyan erőt adni, melyet semmi más.

India délnyugati részén fekvő Andra Pradesh államot heves esőzések árasztják el időről időre. Emberek ezrei veszítik el az otthonukat, vagy szakadnak el a világtól. Pontosan ez történt Kudumusaréban is, amely az áradás miatt elszakadt a külvilágtól. A probléma akkor van, ha valaki megbetegszik, ugyanis az árvízen keresztül jut csak el orvoshoz.

Pontosan ez történt Satiabu Panga 6 hónapos kislányával. A gyermeknek felszökött a láza és az állapota súlyos lett. Az apa nem várhatott arra, hogy az árvíz esetleg leapad. Cselekednie kellett.

Úgy döntött, hogy öt kilométeren keresztül, a feje felett, a vízből kitartva viszi a csecsemőjét. Fogalma sem volt, hogy milyen út vár rá, de azt igen, hogy meg kell mentenie a lányát. Ez számára az elsődleges és legfontosabb feladat.

Több, mint két órán át, emelt karokkal ment a vízbe. Végén a karjai már rettenetesen fájtak. Kitartásának és a szülői szeretetnek köszönhetően, eljuttatta kislányát a chintapalla-i kórházba.

A férfi fotója körbejárta a világot, és megmutatja, hogy mi mindenre képes egy szülő a gyermekéért.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek