A legapróbb cselekedetek, mint mondjuk egy kávés csésze tartás vagy egy WC papír használat sok mindent elárulhat az adott ember személyiségéről. Leszűrhető belőlük rengeteg jellemző az adott emberből.

Mutatunk nektek néhány ilyen hasonló cselekedetet, ami jól tükrözi a habitusunkat.

Étkezési szokások

Ha alaposan megrágva, lassan, elgondolkozva eszel akkor képes vagy értékelni az életet.
Ha falsz, céltudatos, türelmetlen, ambiciózus és nyitott vagy minden új dologra.
Szeretsz új ételeket kipróbálni akkor szereted a kockázatot és a kalandokat.
Ha összekevered az ételt akkor felelősségteljes vagy, de gyakran elrontják a prioritások.
Ha szétszeparálod az ételt a tányérodon, mindegyik részt elkülönítve fogyasztod el, akkor alaposan megtervezed az életed, és nehezen alkalmazkodsz az új körülményekhez.

Ahogy a csészét tartod

Tanulmányok szerint sok mindent elárul a személyiségünkről ahogyan a csészét tartjuk. Ha belenézel a pohárba, átgondolod a dolgokat és elszánt vagy. Ha a csésze felett átnézel, gondtalan vagy és mások véleményére támaszkodsz.

Fürdés

Ha zuhanyzás után rögtön fogat mosol, jó megfigyelő képességed van és mégis türelmetlen vagy. Ha szeretsz énekelni a zuhanyzóban, magabiztos és társaságkedvelő vagy valamint sok barátod van. Ha gyorsan zuhanyzol, gondoskodó és mások érdekeit is figyeled. Akik hosszú fürdőket vesznek, álmodozó szelleműek. Ha hideg zuhanyt veszel, akkor könnyen agitált és meggyőző vagy.

Kikapcsolódás

Ahogy az ember a szabadidejét tölti sokat elárul a személyiségéról. A könyvek olvasása, például kedvességet és megértést sugall.

WC papír

A legfrissebb tanulmányok szerint a jellemed még abban a formában is kiütközik, ahogy a wc papírt felteszed a tartójára. Ha a papír elölről tekeredik, a kapcsolatodban te vagy a domináns fél és vezetői tulajdonságokkal rendelkezel viszont ha hátulról tekeredik akkor inkább a követő kategóriába tartozol.

Nos? Mit gondoltok? Láttok benne igazságot? Írjátok meg kommentben.

Hirdetés
MEGOSZTÁS
Előző bejegyzésEz a hosszú kapcsolat titka. Most megtudhatjátok az igazságot!
Következő bejegyzés8 fontos dolog, amire mindenképpen oda kell figyelni az életben!