2022 július 3 vasárnap
KezdőlapÉletmód53 évvel idősebb nőt vett feleségül. Elmesélik, hogy mi a jó házasság...

53 évvel idősebb nőt vett feleségül. Elmesélik, hogy mi a jó házasság titka

-

Az ilyen történetek azt bizonyítják, hogy a szerelem nem ismer határokat. Nem tisztünk eldönteni, hogy ez így jól van-e. Ezt mindenki egyéni megítélésére bízzuk. A lényeg, hogy boldogok. Nem?

Azt mondják, a szerelem nem ismer határokat. Sokszor villámcsapásként tör belénk az érzés, miután megismertünk valakit, hogy Vele szeretnénk leélni a hátralévő életünket. Nem számít mit mond a családunk, vagy a legjobb barátunk. A szív hangjai vezérelnek minket.

Így volt ez a 18 éves Gary Hardwick esetében is. Senkinek nem hagyta, hogy beleszóljon a választásába. Párja 53 évvel idősebb nála!

A történet 2015-ben kezdődött. Gary és Almeda nagyon szokatlan körülmények között találkoztak. A 71 éves nő épp a fiát temette. Az asszony két évvel korábban özvegy lett. Gary elkísérte a nagynénjét a temetésre. A szertartás nagyon szomorú volt, de a pár egyből felfigyelt egymásra.

Ez a véletlen találkozás bőven elég volt ahhoz, hogy megfeledkezzenek magukról. Mindketten meg voltak győződve arról, hogy ez szerelem volt első látásra. Gondolták, adnak maguknak egy esélyt. Első randi alkalmával Gary vörös rózsákkal lepte meg Almedát, később pedig egy karkötőt ajándékozott neki.

“Újra tinédzsernek éreztem magam” – ismerte be Almeda

Gary, állítása szerint “elveszett a nő csillogó kék szemében”.

Mindössze két héttel az első randevújuk után Gary úgy döntött, hogy telefonon felteszi Almedanak a legfontosabb kérdést. “Hozzám jössz feleségül?”. A 71 éves nő gondolkodás nélkül beleegyezett és rá hat nappal össze is házasodtak. Aznap Gary a mellkasára tetováltatta saját és felesége nevét.

A pár azt is bevallotta, hogy a nászéjszakájukon bújtak össze először.

“Csodálatos volt, felülmúlta a legmerészebb álmaimat is. Ő valóban az álmaim nője. Kapcsolatunk fizikai oldala nem is lehetne jobb.” – állítja a szerelmes férfi.

Összeköltöztek a nő házába.

A család egy része, különösen az idős nő oldalán, nem tudott megbékélni a kapcsolatukkal. Almeda fia meg is szakította anyjával a kapcsolatot. Mások úgy voltak vele, hogy ha boldogok, akkor nem számít semmi.

Azóta eltelt 6 év és még mindig együtt vannak. Almeda mesélt arról, hogy miképp tartják fenn a boldog házasságot.

“Minden nap apró dolgokat teszünk a kapcsolatunkért. Segítjük egymást. Minden nap ki kell mutatni az érzéseidet. Úgy kell élni, mintha nem lenne holnap. Dicsérni kell egymást és kimutatni a szerelmet. Ha igazán szeretsz valakit, akkor nem számít semmi. Pláne az, hogy mások mit gondolnak.”

“Almeda nagyon fiatal a szívében. A kor egyáltalán nem zavar minket. Hálát adok az Istennek, hogy találkoztam vele. Sok pár van, akik egyidősek, de a kapcsolatuk tönkremegy. Minden az érdeklődésen, érzéseken és megértésen múlik.” – állítja Gary

Létrehoztak egy közös közösség oldalt, amelyben bemutatják szerelmüket és boldogságukat.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek