Aki tud olvasni az emberek megnyilvánulásaiból, azok kis apróságok láttán is meg tudják mondani, hogy milyen emberek vagyunk. Ha belegondolunk a jellemünk egy olyan dolog amit nem lehet leplezni. Megpróbálhatjuk, de az igazság nem elrejthető.

1. Egy vásárlás során remekül meg lehet mondani egy emberről, hogy felszínes-e vagy alapos. Egy termék megvásárlása előtt mennyire figyelmes az adott áruval kapcsolatban. Csak félvállról végzi a vásárlást, vagy minden apróságra odafigyelve. 

2. Az aki rendszeresen hord órát arról a személyről lerí, hogy szeret pontos lenni. Nem szeret késni. Precíz és fontos számára, hogy a környezete is az legyen. 

3. A zene amit hallgatunk sok mindent elárul rólunk. Az agresszív zenei stílust kedvelők sokkal idegesebbek, és hirtelen haragúak. A vidám zenéket kedvelő személyek boldogabbak, és kedvesek. 

4. A zárkózott emberek mindig azon vannak, hogy a környezetük a lehető legnagyobb rendben legyen. Megfelelési kényszerük van, és tökéletesség mániások. A nyitott személyiségű emberek el tudják engedni magukat. Képesek felszabadultak lenni, még akkor is ha épp gondjaik vannak.  

5. A művészeteket kedvelő emberek sokkal barátságosabbak és nyitottak az újra. Akik nem kedvelik a művészeteket, nehezebben ismerkednek. Ebből kifolyólag magányosabbak. 

6. Az arcunkról megállapítható, hogy milyen anyagi háttérrel rendelkezünk. Az ellenállhatatlan, vonzó tekintetű emberek sokkal sikeresebbek az életben. A munka és a karrierépítésnél sem ütköznek nehézségekbe, ezért az anyagi hátterük is stabilabb.  

Hirdetés
MEGOSZTÁS
Előző bejegyzésEz a 23 kép nagyszerűen összefoglalja, mi a különbség férfi és nő között!
Következő bejegyzés14 kép a gyerekvállalásról, ami után soha többé nem fogod a nőket gyengébbik nemnek nevezni!