2022 június 27 hétfő
KezdőlapEmberek6 éves kislányt raboltak el a saját házuk elől. Videón a szörnyű...

6 éves kislányt raboltak el a saját házuk elől. Videón a szörnyű pillanatok.

-

Egy 6 éves kislányt a ház udvarából raboltak el. Az elkövető egy 40 éves férfi volt. A rendőrség kamerája mindent rögzített.

Az esemény LouisVille-ben (USA) történt. A hatéves kislány épp a ház előtt biciklizett. Hirtelen megállt mellette egy autó. A sofőr kiugrott, megragadta a gyermeket majd berántotta a kocsiba és elhajtott. A szomszéd látta az eseményeket és azonnal a kocsi után rohant, de nem tudta megfékezni az elkövetőt. Szerencsére volt annyi lélekjelenléte, hogy megjegyezze az autó rendszámát.

Noha ezt csak részlegesen sikerült, a rendőröknek a típus és a rendszámtöredék ismeretében sikerült beazonosítaniuk az autót és a tulajdonosát.

30 perc múlva értek ki az elkövető házához. Az autó a felhajtón parkolt. Megparancsolták a gyanúsítottnak, hogy felemelt kézzel szálljon ki az autóból. Az egyik rendőr kinyitotta az autó ajtaját és egy ijedt kislányra lelt. A 6 éves gyermek sírt és könyörgött, hogy hadd menjen vissza a szüleihez.

A gyermeket visszaadták a szülőknek. A szakértők szerint a kislány olyan traumatikus élményeket élt át, melyek biztosan befolyással lesznek a későbbiekben a pszichéjére. A mentési akciót ennek ellenére sikeresként könyvelték el.

“Természetesen a hatéves kislány kiszolgáltatott helyzetben van. Nagyon megrémült. Szörnyen érzem magam, ha csak rágondolok, hogy mit élt át. Sikerült megtalálni és megmenteni egy igazi ragadozótól. Megakadályoztuk, hogy valami szörnyűség történjen vele” – mondta a rendőrség szóvivője.

Az elkövető nem vallja magát bűnösnek. Állítása szerint nem elrabolni akarta, hanem csak hazavinni. A gyermek sírása miatt azonban vissza akarta vinni oda, ahol találta.

Ez természetesen senkit nem győzött meg. A 40 éves férfit kiskorú elrablásával vádolnak. Őrizetben van, ahonnan egymillió dollár (302 millió forint) óvadék fejében jöhet ki.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek