2022 június 27 hétfő
KezdőlapDivat6 millióért csináltatott egy harmadik női testrészt, hogy nagyobb esélye legyen a...

6 millióért csináltatott egy harmadik női testrészt, hogy nagyobb esélye legyen a férfiaknál. Szerinted sikerült esélyt növelnie?

-

A címet olvasva a filmkedvelőknek egyből beugorhat az Emlékmás című film, amelyben van egy jól ismert jelenet egy bizonyos nőről, akinek kettő helyett három van…

A filmben ugyan megmagyarázták, hogy egy genetikai mutációról van szó, jelen cikkünk főszereplője azonban véresen komolyan gondolta, hogy csináltat magának egy harmadikat is a kettő közé.

A hölgy Jasmine Tridevil művésznéven él, és úgy gondolta, hogy két kebellel nem elég vonzó, így hát kell egy harmadik is.

Állítása szerint legalább 50 sebészt kérdezett meg, de mindegyik elutasította. A plasztikai sebészek magatartási kódexe előírja, hogy az emberi méltóság tiszteletben tartása a legfontosabb. Semmilyen műtétet nem szabad végrehajtani, ami ebben kárt tenne. Alapvetően egyetlen klinikának sem szabadott volna elfogadnia a hölgy kérését.

Azonban Jasmine mégis talált valakit, aki megcsinálta. 6 millió forintnak megfelelő dollárt fizetett érte. A hasából vettek szövetet és szilikonnal pótolták. Jasmine szerint alig vehető észre a különbség a “gyári” és az mű között.

Nemcsak pasit szeretett volna magának fogni ezzel, hanem igazából kellett neki “15 perc hírnév”. Tévéinterjúkat, valóságshow szerepléseket akart. Celebbé akart válni.

Azonban sokan kételkednek abban, hogy tényleg megcsináltatta a műtétet. Sok dolog sántít. Egyrészt, mint írtuk egy ilyet alapvetően tilos elvállalnia a sebészeknek. A kebleit fedetlenül soha nem mutatta meg a nyilvánosságnak. Ráadásul egy profi sebész szerint egy ilyen eljárás borzasztóan macerás. Akár egy évbe is beletelhet a kezelések sorozata. Megoldani meg lehet, de rendkívül bonyolult és körülményes eljárás, ráadásul millió komplikáció léphet fel.

Egyébként ha rátalálnak a sebészre, aki elvégezte a műtétet, akkor biztos, hogy hivatalosan nem praktizálhat többé.

Jasmine persze tagadja a vádakat és határozottan kijelenti, hogy “Ez nem kamu! Tényleg megcsináltattam!” Állítólag felvétele is van a műtétről, de azt majd csak akkor hozza nyilvánosságra, ha valaki ajánl neki egy szerződést valamilyen valóságshow-val kapcsolatban.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek