2022 december 9 péntek
KezdőlapEgészség7 agyontetovált modell megmutatja, hogy néztek ki a tetoválások előtt

7 agyontetovált modell megmutatja, hogy néztek ki a tetoválások előtt

-

A tetoválások szerelmesei éveken át “csinosítgatják” a testüket. Sokan azt mondják, hogy az első tetoválás mindig csak a kezdet. Persze, a legtöbben megállnak valahol. Nincs azzal semmi baj, ha valaki magáravarrat valamit, de valljuk be, hogy könnyen túlzásba lehet esni.

Számtalan modell van a neten, akik büszkén mutatják a televarrt testüket. Azt mondják, hogy nekik ez segített abban, hogy elfogadják önmagukat. Szerintük most tökéletesek, bár vannak, akik még további tetoválásokat csináltatnának.

Mutatunk pár modellt.

Brianna Todd

A modell nemrég megosztotta ezt a fotót “2016 vs. 2021” címmel. Jól látható, hogy mennyit változott a teste az elmúlt 5 évben. Szinte az egész testét tinta borítja. Az arcára hála az égnek így hagyná.

Amber Luke

A hölgy testének 98%-át tetoválások borítják, beleértve a szemgolyóját is. Emellé még piercingek tucatjai vannak a testébe lőve. Még a nyelvét is ketté vágatta.

Így nézett ki a beavatkozások előtt.

Monami Frost


A Youtuber büszkén mutatja a tetkóit a rajongóinak. 14 évesen kapta az elsőt. Még az arcára is varratott egy logót, illetve a szemöldöke fölött is van egy kép. Azt állítja, hogy ezek segítettek neki abban, hogy jobban elfogadja a testét.

Mara Inkperial

Az egész testét tele varratta. Nagyon népszerű német modell. Nemrég úgy döntött, hogy egy alapozóval eltakarja a tetoválásait és megosztja a képet a 700.000 feletti követőjével.

Mit gondoltok?

Angela Mazzanti

Az influenszer megosztott egy előtte-utána képet a rajongóival. Azt tanácsolja mindenkinek, aki tetoválást szeretne, hogy csináltasson annyit, amennyit csak akar. Nem szabad abbahagyni. Hát nem tudom, hogy ez egy jó tanács-e. Ezt mindenki döntse el saját maga.

Kerstin Ehe

Utálta a tetoválásokat, de miután az elsőt megcsináltatta, egyből beleszeretett a dologba. Százezreket költött arra, hogy az egész testét tetkók borítsák. „Nem tetszett a bőröm. Valami újat akartam kipróbálni. Amikor belenézek a tükörbe, egy gyönyörű, virágokkal teli rétet látok, amit szeretni kell.”

Becky Holt

Becky a legtetováltabb brit hölgy. Testének 95%-a van megvarrva. Nemrég egy sminkes alapozóval kente be, hogy megnézhessük miként nézne ki tetkók nélkül. A követői szerint mindegy. Így is, úgy is jól néz ki.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek