2022 május 25 szerda
KezdőlapEmberek7 dolog ami neked is elárulja, hogy meddig fog tartani a párkapcsolatod

7 dolog ami neked is elárulja, hogy meddig fog tartani a párkapcsolatod

-

Egy párkapcsolat elején a felek még sülve-főve együtt lennének, legszívesebben megállítanák az időt, hogy a pillanat és az együtt töltött percek soha, de soha ne érjenek véget. Persze ez a szemük elé leszálló rózsaszín ködnek is köszönhető, de amint ez felszáll már egészen másképp látják a kapcsolatot. Olyan dolgokat is észrevesznek, amit eddig nem, és már csak rajtuk múlik, hogyan kezelik az eléjük gördülő akadályokat.

Ahhoz, hogy a szerelem, a tisztelet és a törődés megmaradjon azután is, hogy a köd felszállt, jó néhány dologgal tisztában kell lenni. Például élvezni kell az együtt töltött perceket még akkor is, ha nem csináltok semmit, sokat kell csókolózni, hogy az intimitás megmaradjon, illetve sokat kell egymásnak bókolni, hogy a másik tudja még mindig értékeled őt úgy, ahogy van a hibáival együtt is. Ezeken kívül persze más is van, amiket elhoztunk nektek, hogy megtudjátok mitől lesz jó egy párkapcsolat.

Az együtt töltött perceket maximálisan élvezitek.

Ha te is boldog és harmonikus párkapcsolatra vágysz, akkor minőségi időt kell eltöltened a pároddal, amit te is és ő is egyaránt élveztek és jól érzitek magatokat egymás társaságában. Sőt még abban az esetben is elégedettek vagytok, ha nem csináltok semmit csak néztek ki a fejetekből.

Szeretitek és tisztelitek egymást.

A jó és kiegyensúlyozott párkapcsolat titka az egymás iránt érzett tiszteleten alapszik. Nem csak őt magát, hanem a döntéseit is tiszteletben tartod és nem akarod ráerőltetni a saját akaratod. Ha ez megvan akkor valóban boldog párkapcsolatban éltek.

Az ő barátai a tieid is, a te barátaid pedig az övé is.

Bizonyos tanulmányok kimutatták, hogy akkor jó egy párkapcsolat, mikor a párunk a mi barátainkkal is ugyanolyan jól érzi magát, mint a sajátjaival. Ebben az esetben el lehet kerülni a fölösleges féltékenykedést. Nagyon kevés ilyen kapcsolat van, de ha neked pont ilyen, akkor mázlista vagy.

Sűrűn csókolóztok egymással.

Statisztikai adatok alapján, azok a párok, akik rendszeresen csókolóznak sokkal tovább maradnak együtt, mint azok, akik ezt már egyre ritkábban csinálják. Ha valaki nem csókolózik eleget, akkor egy idő után elhidegül a partnerétől és üressé válik a kapcsolat.

A rendszeres bókolástól bensőségesebb lesz a párkapcsolat.

Ahhoz, hogy egy kellemes és békés párkapcsolatban éljetek, fontos, hogy mindig bókoljatok egymásnak oda vissza. Ezzel egyértelműen a párod tudtára tudod hozni, hogy mennyire büszke vagy rá és, hogy mindennél jobban szereted.

A nevetés mindenre gyógyír.

Nincs is jobb annál, mint mikor a párod humorán és viccein tudsz nevetni. Köztudott, hogy a nevetés nagyon sok mindenre megoldás lehet. Ennek tükrében nevessetek sokat, hogy boldogok legyetek egymás mellett.

Ha kitartotok egymás mellett jóban és rosszban történjen bármi.

Mindegy, hogy jó vagy rossz dolgok történik az életben, fontos, hogy mindig ott legyél a párod mellett, hogy tudja rád bármikor számíthat. Ez erőt ad neki ahhoz, hogy bármi is történjen ő elviselje.

Ti ilyen párkapcsolatban éltek?

Ezek is érdekelhetnek