2022 július 6 szerda
KezdőlapEmberek7 egyszerű gyakorlat, melyektől feszesebb és formásabb lehet a melled

7 egyszerű gyakorlat, melyektől feszesebb és formásabb lehet a melled

-

Sem a nők, sem pedig a férfiak nem tudnak abban megegyezni, hogy milyen az ideális kebelméret. Vannak, akik kisebbet szeretnének és vannak, akik nagyobbat. A tudósok ezt is tanulmányozták és arra jöttek rá, hogy az férfiaknak egyáltalán nem az számít, hogy hatalmas keblei legyenek egy nőnek. A műmellet pedig egyáltalán nem szeretik. Persze nem minden nőt áldott meg az ég, tökéletes, közepes, kerek, egyforma keblekkel. Sőt. Az ilyen nagyon ritka. Az is érdekes, hogy alapvetően a nők azok, akiket zavar. A pasik nagy részének ugyanúgy tetszik egy kisebb, de természetes forma.

Ha nem tervezzünk plasztikai műtétet, akkor is lehet tenni annak érdekében, hogy feszesebben és szebben álljon. Pár egyszerűbb gyakorlatot kell rendszeresen elvégezni, melyek emelhetik és javíthatják a mellek formáját.

Nézzünk párat.

1. Gyakorlat
Szorítsd ökölbe a kezed és emeld tedd az álladhoz. Nyomd az öklödet az álladdal 5 másodpercig, majd tarts 5 másodperc szünetet. Ismételd meg a gyakorlatot 5 alkalommal.

2. Gyakorlat
Tedd össze a kezeid a mellkasod előtt, mintha imádkoznál. A kezeid érjenek hozzá a mellkasodhoz, majd nyomd össze a karjaid annyira, hogy érezd a feszítő érzést a mellizmaidban. Fontos, hogy a hátad maradjon egyenes. 5 másodpercig csináld, 5 másodperc szünettel 5 ismétléssel.

3. Gyakorlat
A fekvőtámasz egy tökéletes mellizom-erősítő gyakorlat. Nem mindegy, hogy csináljuk. A karjainkat minél távolabb kell tenni egymástól, különben a tricepsz erőlködik a mellünk helyett. Nyugodtan térdeljünk közben a képen látható módon. 3 sorozatot csinálj belőle, sorozatonként 12 fekvőtámaszt.


4. Gyakorlat
Feküdj hasra és hajlítsd be a lábaidat a térdednél. Fogd meg a lábaid a bokádnál. Tartsd ezt a pozíciót 20 másodpercig, majd hagyj 10 másodperc szünetet. Ismételd meg a gyakorlatot háromszor.

5. Gyakorlat
Álljunk egy fal elé fél méterre, majd nyújtsuk ki a karjainkat és ököllel kezdjük el tolni a falat. Éreznünk kell, hogy megfeszülnek a mellizmaink. Csináljuk ezt 20 másodpercig, 10 másodperc pihenővel. Ismételjük meg a gyakorlatot háromszor.


6. Gyakorlat
Ehhez szükségünk lesz egy súlyzóra, valamint egy padra. Ha nincs más, akkor a földre is lefekhetünk. A lényege, hogy egy súlyzót kezdjünk el függőlegesen emelgetni a képen látható módon. Ezt a gyakorlatot 8-szor kell megismételni. Akkor jó, ha az utolsó emelésnél már kifejezetten nehéznek érezzük a végrehajtását. Ezt a súly megválasztásával igazíthatod. Három szettet csinálj belőle.

7. Gyakorlat
Ezzel a gyakorlattal tudod nyújtani és formálni a mellizmodat. Egy picit hajlítsd be a térded, döntsd előre a törzsed. Amikor veszed a levegőt, akkor emeld fel a karjaidat. Egy picit hajlítsd meg a könyököd. Az alkarnak párhuzamosnak kell lennie a talajjal. Ebből végezz 2×12 ismétlést.

Naponta egyszer csináld ezt végig. Egy héten legalább 5 nap.

Nem tart sokáig, és megéri végigcsinálni. Próbáljátok ki egy pár hétig és osszátok meg a véleményeteket.

Ezek is érdekelhetnek