2022 december 4 vasárnap
KezdőlapEmberek7 év után kezdett el randizni párja legjobb barátjával - Kapcsolatuk sokkoló,...

7 év után kezdett el randizni párja legjobb barátjával – Kapcsolatuk sokkoló, ezért az egész internet kiakadt

-

Teljesen normális, hogy bizonyos időközönként összekapsz azzal az emberrel, akivel már hosszú évek óta boldogítjátok egymást. Egy kapcsolatban mindig is voltak és mindig is lesznek hullámvölgyek, de pont ez a szépsége. Az is előfordul, hogy olyan mélységeket él meg a kapcsolatotok, hogy más emberekhez kezdesz vonzódni, de csak amiatt, mert vele nincs problémád. Az viszont nagyon kellemetlen tud lenni, ha a párod barátjához kezdesz vonzódni, aki nem mellesleg a féltestvéred.

Bizony, cikkünk főhősnője gyengéd érzelmeket táplál féltestvére iránt. A TikTok egyik sztárja, Scarlet Vas elmesélte, milyen furcsa helyzetbe találta magát. A lány saját féltestvérével, Tayo Riccivel kezdett el randizni.

Év elején került fel egy videó, amiben mostohatestvérekként hivatkoznak egymásra. A csavar az egészben, hogy mindketten fülig szerelmesek…. igen egymásba. Elmesélték, hogyan kerültek közelebb egymáshoz.

Az egyik feltöltött videójukban látható, ahogy Scarlett a fiúja mellett áll, akivel elmondása szerint 7 éve alkotnak egy párt. Ezután megkérdezik a lánytól, hogy felel vagy mer, mire ő az utóbbit választja.

@tayoandscars

i fell in love with my bf’s best friend, who happens to be my step bro 😍

♬ original sound – Tayo and Scars

A középen álló srác arra kéri, hogy csókolja meg a pasija legjobb barátját, aki igen mint kiderült, a féltesója. A lány először visszakozik, de párja is arra bíztatja, hogy nyugodtan smacizza le őt.

@tayoandscars

step siblings should deserve the right to fall in love

♬ original sound – Tayo and Scars

Mindeközben Tayo lehúzza cipzárját és megmutatja, hogy nemcsak a lány pasijának van hasizma, hanem neki is, majd heves csókcsatába kezdenek. A közzétett videóhoz annyit írt, hogy “Beleszerettem a barátom legjobb barátjába, aki történetesen a mostohatestvérem.”

@tayoandscars

No caption needed

♬ original sound – Tayo and Scars

Egy másik videóban Scarlett tesz fel kérdéseket a fiúnak. Megkérdezte, ha ez lenne az utolsó napja, és másnap véget érne a világ akkor kivel lenne legszívesebben? A féltesója erre azt felelte, hogy vele és ezalatt megtermékenyítené. Scarlett erre nevetésben tört ki, majd így felelt, “Őőőő, a mostohatestvérem vagy.”

@tayoandscars

My step brother wants to impregnate me !?! 👀👀

♬ original sound – Tayo and Scars

“Miért nevetsz? Tudom, mit akarok, és megkapom, amit akarok. Úgy gondolom, hogy süt rólunk a szerelem, nem mindegy, hogy közös szüleink vannak?!” – folytatta Tayo.

Az állítólagos testvérek kapcsolata komoly vitát váltott ki a kommentszekcióban, de akadt olyan is, aki megdicsérte őket, mennyire édesek.

@tayoandscars

Where our sibling love all began 😍 @tayoriccii @scarletswebb

♬ original sound – Tayo and Scars

“Olyan aranyosak vagytok srácok”

“Ez mindenféleképpen furcsa kapcsolat”

“Ez ugye csak valami rossz vicc?!”

Mivel közös TikTok fiókjuk van, ezért értelem szerűen közös videókat tesznek közzé, amiben ölelkeznek, táncolnak, csókolóznak és így tovább. Nagyon kíváncsiak lennénk, hogy a szülők mégis mit szólnak ehhez a kapcsolathoz… ha egyáltalán tudnak róla, bár a mai világban szinte semmi sem marad titokban.

Ezek is érdekelhetnek