2022 május 17 kedd
KezdőlapÉrdekességek7 házaspár, akik bebizonyítják, hogy valóban létezik a sírig tartó szerelem

7 házaspár, akik bebizonyítják, hogy valóban létezik a sírig tartó szerelem

-

Az életben az egyik legszebb dolog a szerelem, mikor egy olyan emberrel élheted le az életed, aki úgy szeret, ahogy vagy nem akar megváltoztatni. A régi időkben nagyon gyakran fordult elő, hogy egy pár tényleg a sírig kitartott egymás mellett. Úgy gondolom, hogy a legtöbb ember pontosan ilyen kapcsolatot szeretne magának. Ám a mai világban sajnos nagyon kevés olyan kapcsolat van, ahol évtizedeken át kitartanak egymás mellett. Mai cikkünkben olyan párokat hoztunk el, akik példaértékűek lehetnének a fiatalabb generáció számára.

Helen és Kenneth Felumlee 1940-ben találkoztak egymással először, és miután összeházasodtak szinte egy percet sem töltöttek egymás nélkül. A pár 15 óra eltéréssel távozott az élők sorából.

Ez a pár 67 évvel ezelőtt mondta ki egymásnak a boldogító igent és életük nagy részét együtt töltötték. Mivel elég rossz egészségügyi állapotban vannak azon dolgoznak, hogy bekerüljenek egy öregek otthonába, ahol gondoskodnak róluk.

Lillian és Glyn, már 70 éve élnek boldog házasságban. Egy lányuk, három unokájuk és hat dédunokájuk van, így bátran állítható, hogy elég nagy családdal rendelkeznek. A házassági évfordulójuk alkalmából II. Erzsébet királynő küldött nekik egy üdvözlőkártyát, amiben gratulált nekik és elmondta, hogy neki és Fülöp-hercegnek is ugyanazon a napon van az évfordulójuk.

A képen látható házaspár 1938-ban házasodott össze, majd 1941-ben a férfinek el kellett mennie Szingapúrba. A férfi 101 éves korában távozott a túlvilágra, felesége pedig 14 óra múlva követte őt. A legérdekesebb, hogy ez a házassági évfordulójuk napján történt.

Thomas és Irene 1931-ben találkoztak először majd 1945-ben házasodtak össze és szinte egy percet sem töltöttek egymás nélkül, ebből is látszik mennyire szerették egymást.

Erzsébet királynő és Fülöp herceg 1947. novemberében házasodott össze, mikor Erzsébet 21 éves volt. A pár a Westminster-apátságban kötötte össze az életét. Idén lesz 72 éve, hogy örök hűséget fogadtak egymásnak.

Dr. Louis Baucom és Joann Palmer 1948. novemberében házasodtak össze. Fairmont-ban építettek egy házat, ahol három gyermek boldogította őket. A párnak ma már négy unokája és egy dédunokája van. A pár több, mint 70 éve él boldog házasságban.

Ezek is érdekelhetnek