2022 július 1 péntek
KezdőlapCeleb7 híresség, akik nem akartak gyermeket, de a sors másképp döntött

7 híresség, akik nem akartak gyermeket, de a sors másképp döntött

-

Sajnos évről évre egyre kevesebb pár gondolja úgy, hogy belevág a babaprojektbe. Ennek számtalan oka van. Régebben a férfi dolgozott, a nő pedig otthon volt és nevelte a gyerekeket, elvégezte a házimunkát. Manapság a nők is ugyanúgy lehetnek karrieristák és választják a hivatást a család helyett. Nyilván ez nincs így jól. Sokan vannak úgy, hogy szeretnének gyereket, de folyamatosan halogatva van mert: Először legyen egy biztos párkapcsolat, legyen házasság, legyen jó munka, tegyünk félre, legyen egy új autó stb. Mire mindezek teljesülnek már rég kicsúsztak az időből és jön a kérdés, hogy “Most meg már hova szüljek ennyi idősen?”.

A celebek élete folyamatos mozgásból áll. Noha az anyagi körülmények biztosan adottak a gyermekvállaláshoz, sokuknak a hírnév miatti megkötések révén nem fér bele, hogy évekre leálljanak egy gyerekvállalás miatt.

De a természet néha megvicceli az embert, és átveszi az irányítást a dolgok felett. Nézzünk pár hírességet, akik nem akartak szülők lenni, de a sorsnak más tervei voltak.

Eva Longoria
2015-ben a színésznő beismerte, hogy nincs tervben gyermekáldás az életében, de miután férjhez Jose Antonio Baston-hoz ment meggondolta magát és egy Santiago nevű fiút szült. Eva beismerte, hogy eleinte nem volt könnyű döntés, de a 45 éves kortalan szépség boldogabb, mint valaha.

Közös sütögetés.

Eva Mendes
A szépség sok éven át tartózkodott az anyaságtól, de a “Túl a fenyvesen” című film forgatása közben összemelegedett Ryan Gosling-gal. Nem csak a képernyőn voltak szerelmesek egymásba, hanem a való életben is. Ekkor rádöbbent, hogy szeretne egy klasszikus családi modell anyája lenni. “Mi történt? Atya ég! Mi történt? Beleszerettem Ryan-be és rájöttem, hogy gyerekeket szeretnék. Sokat!” -mesélte a színésznő. A pár egyelőre két kislányt nevel, Esmeraldát és Armadát.


Nagyon idilli hangulat.

Cameron Diaz
“Gyerekek? Az egy folyamatos elfoglaltság legalább 18 éven keresztül, szabadnapok nélkül.” -mondta a színésznő. Ennek ellenére 47 évesen meggondolta magát, és férjével, Benji Maddennel együtt pótanyát béreltek. Raddix a pici neve.


Diana Krueger
A Trója című filmből ismerhetjük. Ő játszotta szép Helénát. A sztár túlságosan önzőnek tartotta magát ahhoz, hogy önmagán kívül mással is törődjön. 2016 után viszont elkezdett randevúzni Norman Reedus színésszel. Ezek után úgy döntött, hogy anya lesz és egyáltalán nem bánta meg, hogy meggondolta magát.

Nem teszi ki a nyilvánosságnak a picit.

Zoe Deschanel
Többek között az 500 nap nyár című filmben láthattuk. A színésznő és énekesnő 2015-ig azt vallotta, hogy nincs tervben az anyaság. Aztán később úgy gondolta, hogy egy nőnek vannak kötelességei, ez pedig a gyermekáldás, úgyhogy Jacob Pechenik producertől lett egy lánya, Elsie Otter, és pár évvel később egy fia is Charlie Wolfe. A pár sajnos elvált azóta, de a gyerekek továbbra is első helyen állnak a nő életében.

Itt még boldog házasságban.

Jessica Biel
Hollywood egyik álompárja. Gyönyörű színésznő, akinek férje nem más, mint Justin Timberlake. Jessica többször is megjegyezte, hogy az anyaság nem neki való. Bőven elég a Tina nevű kutyája is. Ennek ellenére, egy csendes, rejtett esküvő után a színésznő meggondolta magát és egy fiút szült, Silas Randal Timberlake néven. A hírességek megőrülnek a gyerekükért és több fotót is posztoltak a közösségi médiákban.

A kis Silas Timberlake.

George Clooney
George Clooney ragaszkodott a gyermek nélküli ideológiához. “Egy gyermek hatalmas felelősség és én ehhez nem vagyok elég elszánt.” Mit is várhatnánk egy ekkora szívtiprótól. Még azzal is poénkodott, hogy szerinte nincs egy génje se, amit érdemes lenne lemásolni. Aztán a hollywoodi agglegény találkozott Amal Alamuddin emberjogi aktivistával. A pár összeházasodott és ikreknek adtak életet.

A felesége és a gyerekek.

Mit gondoltok? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!

Ezek is érdekelhetnek