2022 június 27 hétfő
KezdőlapEmberek7 jel, hogy elhunyt szeretteink jelezni próbálnak nekünk. Kapcsolatba léphettek egymással, ha...

7 jel, hogy elhunyt szeretteink jelezni próbálnak nekünk. Kapcsolatba léphettek egymással, ha képes vagy befogadni ezeket az üzeneteket.

-

Ezek az ijesztő jelenségek a bizonyítékok arra, hogy földöntúli szeretteink kapcsolatba szeretnének lépni velünk. Tudatni akarják, hogy jelen vannak és nem hagytak el minket.

Borzasztó nehéz együtt élni azzal a fájdalommal, ha egy szerettünk eltávozik. A médiumok azt állítják, képesek kapcsolatba lépni az elhunytak lelkével. Abban is biztosak, hogy ezek a halottak képesek és akarnak is üzenni az élőknek. Nem mindenki képes észrevenni ezeket az üzeneteket. Csak az erre fogékony emberek, akik figyelik a jeleket, befogadóak és nyitottak.
A továbbiakban megmutatjuk ezeket a földöntúli kapcsolódásokat.

Álmok

Álom és álom között is óriási különbségek vannak. Van olyan, hogy feltűnik az álmunkban egy eltávozott szerettünk, és olyannyira valóságszerű, hogy elfog egy olyan belső béke, amit ezelőtt még nem éreztünk. Ilyenkor ahelyett, hogy csak megfigyelőként veszünk részt az eseményekben, megtanulhatjuk irányítani azokat, és üzeneteket átadni vagy fogadni. Ilyenkor általában azonnal felébredünk. Akár az éjszaka kellős közepén is, de érdemes feljegyzetelnünk a történteket. A legkisebb részletnek is jelentősége lehet.

Emberek

Előfordulhat, hogy az utcán szembe jön veled valaki aki pont úgy néz ki, úgy öltözködik vagy olyan az illata mint az elhunytadnak. Lehet ugyanolyan a kisugárzása, a mosolya, és azon sem kell meglepődnünk, ha még a szava járása vagy a vicce is hasonlít ahhoz, mint amit elveszített szerettedtől hallottál.
Előfordulhat, hogy egy barátodon vagy ismerősödön keresztül próbálnak neked üzenni. Ha azt mondják neked, hogy “Pont a nagymamáddal álmodtam!”, könnyen előfordulhat, hogy ez egy üzenet. Talán a trauma miatt, ami még benned van, nem tudod észrevenni a jeleket. Az sem véletlen, hogy aznap találkoztál az ismerősöddel.

Jelek

A legtöbbször észre sem vesszük ezeket a jeleket, pedig fontosak lehetnek. Ha épp a szerettünkre gondolunk, és leesik a falról egy fénykép vagy indokolatlanul eldől vagy elfordul egy tárgy, biztosan egy jelről van szó. Kapsz ajándékba egy olyan parfümöt vagy virágot, ami az illető kedvence volt. Egy befogadásra váró kutya vagy macska minden áron ragaszkodik hozzád, és veled akar maradni. Vagy akár az elhunyt imádta a pillangókat, és azóta rengeteg megjelenik az otthonod körül.

Érzetek

Ez kézzel nem fogható, de annál erősebb. Az igazán szkeptikusokat is meg lehet győzni, ha ezt saját bőrükön tapasztalják meg. Ilyenkor érezzük az elhunyt személy energiáját, kisugárzását. Vannak akik suhanó árnyékot is képesek érzékelni.

Elektromosság

Na ezek a jelenségek, valóban nagyon rémisztőek tudnak lenni. Azt mondják, a holtak könnyen tudják manipulálni az elektronikai eszközöket. Sistergő Tv, megbolondult telefon és maguktól bekapcsolódó elektromos kütyük. Csörög a telefon de senki nem szól bele, csengetnek az ajtónál, de senki sem áll ott. Nem kell megijedni, szeretteink csak tudatni szeretnék, hogy nem hagytak el minket.

Illatok

Minden emberhez társítunk egy jellegzetes illatot. A nagymama parfümje, vagy a papa pipadohány szaga. Előfordul, hogy találkozunk valakivel, és nagyon erősen érezzük ezeket az illatokat. Ilyenkor szeretnék, hogy eszünkbe jussanak, és biztosan elhiheted, hogy jelen vannak.

Dallamok

Van, hogy lépten nyomon ugyanabba a dallamba botlasz. Épp az elhunytra gondolsz az autóba, és a rádióban újra felcsendül az a hang. Ha ez a szeretted kedvenc nótája, vagy a közös dalotok, ne legyen semmi kétséged. Jelezni szeretne neked.

Ezek is érdekelhetnek