2022 szeptember 28 szerda
KezdőlapEmberek7 képregény, ami tökéletesen illusztrálja a nők és a férfiak küzdelmeit vásárlás...

7 képregény, ami tökéletesen illusztrálja a nők és a férfiak küzdelmeit vásárlás során

-

A nők és bizony a férfia is imádnak vásárolni, csak nem mindegy, hogy mit. Míg a nők oda meg vissza vannak a ruhákért, cipőkért, táskákért addig a férfiak bármit megtennének egy jó minőségű fúróért, barkácsfelszerelésért. A vásárlások több forgatókönyv szerint mehetnek végbe, ami közül van vicces kimenetelű és elszomorító is. Bárhogy is legyen az embereknek mindig szembe kell nézniük a nehéz helyzetekkel is. A mostani posztunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy bemutassuk nektek a nők és a férfiak küzdelmeit vásárlás során. Nagy valószínűséggel ismerősek lesznek nektek is ezek a helyzetek.

1, A nők mindig beleesnek abba a hibába, hogy egyel kisebb ruhákat vesznek mindenből mert azt gondolják, ha lefogynak akkor pont jó lesz rájuk nem kell újakat venniük. Ezzel csak az a baj, hogy az ilyen emberek a kisujjukat nem mozdítják azért, hogy lefogyjanak.

2, Minden férfi azt mondja utál vásárolni. Persze ez akkor igaz, ha olyan boltba kell menniük, ahol csak a kedvesük kap valamit. Viszont amint megpillantják a munkaruházati és barkács boltot azonnal szerelembe esnek, és képesek ugyanannyi időt eltölteni ott, mint a nők a ruhaboltokban. Nézzétek csak:

3, A nők imádnak vásárolni, de ezt mindenki tudja. Viszont azt kevesen tudják, hogy szó szerint megbolondulnak, ha meglátják, hogy a boltok elkezdenek akciózni. Ilyenkor átesnek a ló túloldalára, és szívük szerint mindent megvennének, amit csak meglátnak még azt is ami nem jó rájuk.

4, Van az a mondás, hogy “Szerelemben és háborúban mindent szabad” nos ez majdnem igaz a vásárlásra is. A nők többsége azt gondolja, hogy mindent megtehet azért, hogy megszerezze a mások által kinézett ruhadarabot. Ha kell még hazudnak is, hogy megkaparinthassák a szajrét.

5, Valamilyen oknál fogva a nők körében terjedt el az, hogyha az övék nem lehet egy áru, akkor másé se legyen. Ilyenkor szoktak általában összeverekedni egy adott ruhadarabért. Viszont ha meghallják, hogy mások leszólták az adott terméket akkor már egyáltalán nincs rá szükségük.

6, Sajnos nem minden emberben van annyi akaraterő, hogy hónapokon át egészségesen táplálkozzon, mert egy idő után újra elkezdik kívánni a pizzát, hamburgert, gyorséttermi kajákat és nasikat.

7, Bizonyára minden nő járt már úgy, hogy véletlen elfelejtett higiéniai termékeket venni és a szükség órájában nem volt semmi, amivel védekezhetett volna a női problémák ellen. Ilyenkor szívük választottját kérik meg arra, hogy mentsék meg életüket. Viszont előfordul, hogy a férfiak a haverok előtt lebuknak, és kinevetik őket ez miatt, holott ők sem különbek.

Ismerősek nektek is ezek a helyzetek?

Ezek is érdekelhetnek