2022 szeptember 28 szerda
KezdőlapEmberek7 napos edzés, amely kocka hasat, és feszes csípőt varázsol neked néhány...

7 napos edzés, amely kocka hasat, és feszes csípőt varázsol neked néhány hét alatt!

-

Az embereknek sajnos már nem marad idejük arra munka után, hogy elmenjenek edzőterembe, mert az otthoni teendőket muszáj elvégezni. Ám nagyon sokan álmodnak kocka hasról és feszes derékról, amit voltaképpen nem bonyolult elérni. Mert igazából nincs szükség semmilyen speciális edzőtermi felszerelésre, hogy ilyen alakot varázsolj magadnak.

Megpróbáltunk olyan gyakorlatokat összeszedni, ami nagyon jó zsírégető, és tökéletesen el lehet őket végezni otthon is. Sőt, nem igényel sok időt sem. Ha kitartóan csinálod mindennap legalább egy 35-40 percig, hamar meg lesz az eredménye.

1) Pókember plank – 1 percig minimum.

A kiinduló pozíció a fekvőtámasz póz, de a hátad legyen egyenes. Csinálj egy fekvőtámaszt, de közben az egyik térdedet oldalra húzd fel, ahogy a képen is látod, tartsd így néhány másodpercig. Csináld meg ezt a gyakorlatot mindkét lábaddal.

2) Négyütemű fekvőtámasz – 15-ször.

Állj egyenes háttal, majd guggolj le, de maradjon egyenes a hátad miközben leguggolsz. A guggolásból ugorj hátra fekvőtámasz pózba, de a tartásod itt is legyen egyenes, majd ugorj vissza guggolásba majd szépen egyenes háttal állj fel.

Ezek is érdekelhetnek