Az ázsiai országok technológia szempontból jóval egy lépéssel előttünk járnak. Ellenben rengeteg olyan hagyomány van náluk még mindig érvényben, amely megfélemlíthet egyes európai, vagy amerikai országot. Mutatunk nektek ebből néhányat.

1.
Szaúd-Arábiában a mai napig képesek boszorkánysággal megbélyegezni egy személyt, melyen kivégzés is végrehajtható. A 21. században a társadalom még mindig hisz abban, hogy egyes embereknek lehet mágikus képességei.

2.
Dél-Koreában, Sinan-megye területén vannak mezők, ahol a sót termelik. Az ültetvényen dolgozó embereket rabszolgáknak tekintik. Alultápláltak és rengeteg erőszakos cselekménynek vannak kitéve. Éjjel-nappal dolgoznak.

3.
Kambodzsában a szegénység arra ösztönzi az embereket, hogy eladják lányaik ártatlanságát. Ez titokban történik, egy érintetlen lány ártatlansága 800-4000 dollárba kerül.

4.
Nehéz elhinni de Japán a 17. század óta még mindig több ezer delfint öl meg évente. Az egész világ tiltakozik ellene, de az ország politikája szerint ez rendben van. Felháborító!

5.
Üzbegisztánban a nőket kényszerítik a sterilizálásra, annak érdekében, hogy szabályozzák az ország születési arányát.

6.
Indonéziában csak az ártatlan lányok léphetnek be a rendőrségbe. Ez az eljárás nagyon kellemetlen és sértő, de a hatóságok azt állítják, hogy ily módon elkerülhetőek a nemi úton terjedő betegségek a rendőrök között.

7.
A bangladesi teljes szegénység miatt a rokonok eladják a 12-14 éves lányokat bordélyházakba. A lányoknak nincsenek jogai és nem is hagyhatják el azt. Öt év elteltével megválaszthatják ügyfeleiket, vagy elhagyhatják a házat.

Mit gondoltok? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!

Hirdetés
MEGOSZTÁS
Előző bejegyzésA gyönyörű természet egy amerikai fotós hihetetlen képeiben
Következő bejegyzésAz M1 szerint a Fradi még mindig kint van a vb-n, sőt vezeti is azt!