2022 november 29 kedd
KezdőlapEmberek8 dolog, amit minden férfi megnéz egy nőn!

8 dolog, amit minden férfi megnéz egy nőn!

-

Biztos többször felmerült már bennetek a kérdés, “Vajon miket néz meg először egy férfi a nőn?” Nos hölgyeim nem kell tovább találgatni, hiszen összegyűjtöttük nektek azt a 8 fontos dolgot, amit a pasik legelőször szemügyre vesznek.

1. A hajad sűrűségét
A férfiaknak fontos, hogy milyen a kiválasztott hölgy hajkoronája. Már az ősemberek is inkább azokkal a nőkkel létesítettek kapcsolatot, akinek vastag szálú haja volt, mert az egészséget szimbolizálja.

2. Őszinte mosoly
A férfiaknak nagyon fontos, hogy egy nő őszintén és vidáman mosolyogjon, mert azt jelzi, hogy a nő tele van életerővel és pozitív gondolatokkal. A férfi könnyen megállapítja, hogy őszintén nevetsz-e az általa elmondott viccen.

3. A barátok
Ha egy nő nagy baráti társasággal rendelkezik, a férfi nem mer kezdeményezni. A három fős társaságot tartják a legideálisabbnak, amíg ő a hölggyel kommunikál, a másik kettő nyugodtan ellehet egymással.

4. Hang
Tanulmányok szerint a legtöbb férfi azokhoz a nőkhöz vonzódik, akinek magasabb a hangszíne. Elképzelhető, hogy a fiatalságot társítják ehhez.

5. Csípő-és derékméret arány
A férfiak ha tetszik ha nem, az anyai jeleket keresik a női testfelépítésben. Ha nő dereka kisebb, mint a csípője, akkor az a termékenységet szimbolizálja.

6. Bőr
A szép és egészséges arcbőrt a kiegyensúlyozottsággal azonosítják. A stressz, gondterheltség, feszültség mind-mind nyomot hagy az arcon. Ha azt látják, hogy egy nőnek szép és sugárzó a bőre, több esélye van.

7. Mi mű rajta
A férfiak egyből észreveszik, ha egy nőnek műkörme, haja vagy szempillája van. Ezeket a dolgokat azzal azonosítják, hogy a nő elég nehéz eset.

8. Szemek
De az összes felsorolt dolog közül mégis a szem a legfontosabb a számukra és a legelső, amit megnéznek a kiszemelt nőn.

Ezek is érdekelhetnek