2022 július 2 szombat
KezdőlapEmberek8 férfi hajtípus, ami bemutatja, hogy milyen személyiség vagy valójában!

8 férfi hajtípus, ami bemutatja, hogy milyen személyiség vagy valójában!

-

Egy jól levágott haj, döbbenetes változásokat tud eszközölni egy ember külsejével. Mivel ez az arc egyik legfontosabb rése, nagy hangsúlyt kell bele fektetni. Minden életkornak megvan a maga stílusa, ami a legjobban illik a személyiségéhez, gondolkodásához. Persze kezdetben nehéz, hogy ráleljünk egy új stílusra, ami tükröz bennünket, gyakran hetek, hónapokba is telik mire rájövünk. Ha végképp tanácstalan vagy, akkor egy fodrász sokat tud segíteni neked ez ügyben. Gondoltad volna, hogy a hajnak jelentése van, hogy meg tudja mondani, milyen emberek vagyunk? Ha nem, akkor most itt a lehetőség, hogy megismerd te melyik kategóriába tartozol.

Hosszú haj

A hosszú hajjal rendelkező férfiak, általában kreatívak és nagyon titokzatosak, sokan kedvelik az efféle hajjal bíró férfiembereket. Ám nyilván mindenkinek az a legfontosabb, hogy ez a haj ápolt legyen.

Rövidre vágott.

Ezt a hajat nevezik a legmachosabbnak. De vigyázz, mert a legtöbb féltékeny típusú férfinek ilyen haja van. Olyan emberek hordanak ilyen hajat, akik fel akarják magukra hívni más emberek figyelmét. Ezeket leszámítva, jó humorérzéke is van az illetőnek.

Kopasz.

Azokra az emberekre jellemző, akik szeretik megtartani a három lépés távolságot, de emellett intelligensek is. A kopaszság gyorsasága, arányos a döntések komolyságával is. Hűségesek a párjukhoz, munkájukhoz, otthonukhoz.

Középhosszú.

Ez egy szorgalmas, kitartó és céltudatos ember hajviselete. Nem igényel sok törődést, csak átfésülöd és már kész is.

Vertikális frufru.

Azoknak van ilyen haja, akik szeretnek álmodozni, nosztalgiázni. Egy időben sokan szerettek volna ilyen frizurát, ám nem mindenkinek állt jól. Ennek a hajnak a szerelmesei többnyire humorosak, és szeretnek középpontban lenni.

Félhosszú haj oldalra fésülve.

Ez a haj a romantikus emberekre a legjellemzőbb, de ahhoz, hogy ilyen haja legyen valakinek jó sok időbe telik. Egy ilyen ember, képes ügyesen megtervezni a kis életét. Nagyon sok nőnek megakad a szeme az ilyen karakterű férfiakon, amivel persze élnek is a férfiak, hiszen már eleve jól indítanak egy nőnél.

Átmenetes.

Annak a férfinek van ilyen haja, aki magabiztos. Ha hozzátársítasz még egy kis borostát, meg egy kockás inget, máris érted miről beszélek. Nagyon vonzó viselet, ami a nőknek is bejön.

Csomóba kötött haj.

Magabiztos emberre utal, aki a kritikáktól sem ijed meg. Fekszik neki a harcművészet, sőt mi több, olyan, mint a tünemény, mert a másodperc tört része alatt el tud tűnni. Nagyon titokzatos ember visel ilyet, aki mindemellett érdekes személyiség is.

Ezek is érdekelhetnek