2022 december 5 hétfő
KezdőlapCeleb8 jóképű színész a 90-es évekből, akiket ma már fel sem ismernénk...

8 jóképű színész a 90-es évekből, akiket ma már fel sem ismernénk az utcán

-

Rengeteg színész álmodik arról, hogy egy nap befut és olyan karriert érhet el, mint a legnagyobb sztárok, például Bud Spencer, Terence Hill, Marlon Brando és a többi. Egyesek megkapják azt a szerepet, mellyel felfelé ível a karrierjük ám az után úgy megy ahogy jött. A Jóbarátok Matt LeBlanc-ja, Brendan Fraser, Wes Bentley, csak egy ideig érezhették magukat a csúcson, ám valamilyen oknál fogva a rendezők nem adtak nekik átütő szerepeket, így majdhogynem teljesen eltűntek a reflektorfényből.

Mai cikkünkben ilyen színészeket hoztunk még el.

1, Brendan Fraser

Amikor Fraser 24 éves volt szerepet kapott a “Kőbunkó” című filmben. Ez volt az első nagy szerepe, ám sokan nem emlékeznek rá. Később olyan filmekben kapott főszerepet, mint a “Múmia”, “Az őserdő hőse” és az “Érzelmek tengerében”. Brendan már 50 éves, ám ma már nem kap olyan átütő szerepeket, mint régen.

Fraser, Afton Smith színésznőt vette feleségül és három fiút szült neki. A színész kettős állampolgárságú, egyrészről amerikai másrészről kanadai.

2, Josh Hartnett

Josh 20 éves volt, amikor megkapta első főszerepét. Már ekkor Elijah Wood és Robert Patrick mellett dolgozhatott, ami óriási dolognak számított. A színész minden egyes filmjével nők millióinak szívét nyerte el. Jelenleg 41 éves és sorra kapja az új szerepeket.

Hartnett 2012 óta egy párt alkot Tamsin Egertonnal. Jelenleg Angliában élnek és két gyönyörű gyermeket nevelnek.

3, Wes Bentley

Wes mindössze 21 éves volt, amikor szerepet kapott az 1999-es “Amerikai szépség” című filmben. Filmográfiája között más neves filmek is szerepelnek, többek között az “Éhezők viadala”, “Interstellar”, “Mission: Impossible – Utóhatás”. A színész ma már 41 éves, de még nem veszítette el egykori vonzerejét.

2009-ben segítséget kellett kérnie, mert függőségből adódó problémái támadtak. Bentley lépésről lépésre folytatta a rehabilitációs kezelését, majd annak befejeztével folytatta karrierjét. A “My Big Break” című dokumentumfilm Bentley valós életét mutatja be.

Wes, 2010-ben feleségül vette Jackie Svedberg producert. A párnak egy fia és egy lánya született.

4, James Van Der Beek

James a “Dawson és a haverok” című sorozatból lehet mindenkinek ismerős. Egyszer szerepelt az “Így jártam anyátokkal” című sorozatban, ahol Robin egykori partnerét alakította, Simont.

A 42 éves összeházasodott Kimberly Brookkal és 5 gyermekük született. Idén októberben bejelentették, hogy a hatodikat várják.

5, Ben Affleck

Ben 1997-ben szerepet kapott a “Goodwill Huntingban”, majd 1998-ban a “Szerelmes Shakespeareben”, 2001-ben pedig a “Pearl Harbor – Égi háborúban”. Ezek a filmek indították be a színész karrierjét és ezek után egyre több szerepet ajánlottak fel neki. Legutóbb a “Batman Superman ellen – Az igazság hajnala” című filmben láthattuk most pedig Matt Damonnal lesz egy közös filmje.

A színész 2005-től 2018-ig Jennifer Garner házastársa volt, majd úgy döntöttek, hogy elválnak. Két gyermekük született, egy lány és egy fiú.

6, Jason Priestley

A “Beverly Hills, 90210” című sorozatban játszott főszerepet, mely beindította a karrierjét. A későbbiek folyamén további 100 szerepet töltött be, melyek tovább növelték népszerűségét. Priestley már 50 éves, de az utóbbi időben nem igazán lehetett látni a filmvásznon.

A színész jelenleg Los Angelesben feleségével Naomi Low sminkművésszel. Két gyermekük született egy kislány és egy kisfiú.

7, Brian Austin Green

Brian szintén a “Beverly Hills 90210-ben” játszott főszerepet. Ő szerencsésebb volt, mert utána beválogatták a “Smallville” sorozatba, majd a “CSI: Miami helyszínelőkbe”. Ezek után szerepelt a “Terminátor – Sarah Connor krónikáiban” de azóta nem sokat hallani róla.

2010-ben feleségül vette Megan Fox színésznőt és három fiúk született.

8, Matt LeBlanc

Matt a Jóbarátok sorozat ikonikus tagja volt, aki Joey Tribbiani szerepében varázsolta el a nézőket. Annyira szerették a karakterét, hogy tovább vitték őt egy másik sitcom sorozatba, a “Joeyba” ám az nem hozott akkora sikert, mint a Jóbarátok.

A színész most a Top Gear show műsorvezetője. 2003-2006-ig Melissa McKnight férje volt, és született egy közös lányuk, Marina Pearl.

Te emlékszel rájuk?

Ezek is érdekelhetnek