2022 május 23 hétfő
KezdőlapEmberek8 nonverbális jel, ami elárulja ha valaki intim kapcsolatba akar veled lépni

8 nonverbális jel, ami elárulja ha valaki intim kapcsolatba akar veled lépni

-

Sokan nem hiszik el, de a nonverbális kommunikáció iszonyú árulkodó tud lenni, mivel van ami tudat alatt aktiválódik. A verbális kommunikáció során előre kigondolod és megfontolod, hogy mit árulsz el, milyen témákról szeretnél beszélni és így tovább. Ez a tudatos része természetesen. Viszont az ember nem tudja meghazudtolni magát és nem tudja leplezni a fejében megforduló gondolatokat, aminek persze a fizikai kapcsolathoz van köze. Ha valaki vonzónak tart egy férfit vagy egy nőt, akkor tudat alatt olyan jeleket sugároz, gondolunk itt a haj tekergetésre, indokolatlan érintésre, szájnyalogatásra és így tovább.

A mostani posztunkban 8 egyértelmű jelet hoztunk el, ami elárulja, ha valaki fejben már épp veszi le rólad a ruháidat. Ezt a nyolc pontot egyébként egy pszichológus szedte össze, név szerint Ronald E. Riggio.

1, Hosszabb szemkontaktus.

Ha azon kapod magad, hogy az illetővel felvett szemkontaktus kissé hosszabb, mint amilyenben eddig részed volt, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy akar tőled valamit. Az is lehet egy jel, ha ránézel ő pedig lányos zavarában elkapja a tekintetét és másfele tekintget.

2, Befogadó testhelyzet.

Amennyiben azon kapod magad, hogy az illető minden egyes porcikája a te irányodba néz, a pupillái nagyra tágulnak és tárt karokkal áll előtted, akkor biztosra veheted, hogy az adott személy fizikai kapcsolatot akar létesíteni veled, lehetőleg most!

3, Ajkak megnyalása.

Nos, ez egy tudat alatti cselekvés, mely akkor aktiválódik, ha olyan dolgot látsz, amit igazán vonzónak találsz. Például egy romantikus vagy intim jelenetet egy filmben. Ha látod, hogy a másik fél folyamatosan néz és közben megnyalja a száját, akkor biztosra veheted, hogy ki akar kezdeni veled.

4, Ajkak megérintése.

Ezt leginkább a nők szokták csinálni akkor, mikor tudat alatt fizikai kapcsolatot akarnak létesíteni azzal a személlyel, akit a cselekvés pillanatában néznek. Ez egyértelmű jel, amit a másik fél tökéletesen tud dekódolni. Szóval, ha látod, hogy egy nő ezt csinálja miközben néz, akkor nyugodtan kezdeményezz nála.

5, Véletlennek beállított érintések.

Az a nő, aki fizikai kontaktot akar létesíteni egy férfival, akarva akaratlanul is hozzáér a lábához, a karjához, hátához. Ez szintén egy egyértelmű jel, amiről ordít, hogy a nő azt akarja, hogy a férfi magával vigye a lakására.

6, Fülig érő mosoly.

A fizikai vonzalom jele az, ha a nők indokolatlanul sokat mosolyognak, már-már fülig ér a szájuk, mintha a mosolyt ráragasztották volna az arcukra. Az ilyen mosolyok mögött olyasfajta vágyódás áll, ami a fizikai együttlét szándékára hívja fel a figyelmet.

7, Gyakran bólogat

Ha azon kapod magad, hogy beszélgetés közben a másik fél sűrűn bólogat és közben mosolyog az annak a jele, hogy eszi-issza minden szavad. Viszont emögött van egyfajta rejtett üzenet is, ami arról árulkodik, hogy jó lenne már veled kettesben a lakásodon lenni és lepedő akrobatikázni.

8, Folyton méreget.

Nincs olyan ember, aki ne nézné meg a másik felet tetőtől-talpig. Persze van, aki ezt nagyon feltűnően tudja csinálni és van, aki visszafogottabban. Akárhogy is legyen a méregetés annak a jele, hogy intim értelemben felkeltetted a másik illető figyelmét. Ha látod is, hogy téged vizslat és azt elég lassan teszi, akkor bizony fejben már elkalandozott egy kicsit.

Te észrevettél már hasonlókat? Tudatában voltál, hogy ez ennek a jele?

Ezek is érdekelhetnek