2023 március 21 kedd
KezdőlapEmberek8 romantikus film, ami arra ösztönöz, hogy azonnal megcsókolj valakit

8 romantikus film, ami arra ösztönöz, hogy azonnal megcsókolj valakit

-

Minden romantikus film ugyanazzal a forgatókönyvvel kezdődik: a kedves és naiv lány, megismer egy fiatalembert, akibe beleszeret majd nem várt fordulatok következnek be kapcsolatukban, melyek bonyodalommá alakulnak és bégül megakadályozzák, hogy a felek együtt legyenek. Az ilyen filmekben, csak az okok és a helyszínek változnak. Ennek ellenére az emberek még mindig nem unják ezeket a történeteket, és egyre többet gyártanak belőlük az utóbbi években. A mostani posztunkban 8 olyan filmet mutatunk be, melyek a humoron és romantikán alapulnak és arra ösztönöznek, hogy valakit mihamarabb megcsókolj.

1, Szerelem második látásra

Rafael és Olivia már 10 éve házasok, és Rafael úgy gondolja, hogy boldog házasságban élnek. ő sikeres író lett, és a hirtelen jött hírnév annyira elvakítja, hogy teljesen elhanyagolja feleségét. A probléma egy csúnya veszekedéssel végződik, majd másnap Rafael egy teljesen más világba ébred. Ott egy átlagos egyedülálló iskolai tanárként tengeti napjait, Oliviaval pedig még csak nem is ismerik egymást. Az íróból lett tanár persze mindenre emlékszik a múltból, de végül sikerül másodjára is meghódítania Olivia szívét.

Ha egy érzelmes és romantikus filmre vágysz, akkor ez a neked való film.

01 4
8 romantikus film, ami arra ösztönöz, hogy azonnal megcsókolj valakit

2, Tudsz titkot tartani?

Emma a film főhősnője, nem lehet túl ideálisnak nevezni például belefáradt a munkájába, aktuális partnere és közte már nincs meg a tűz, és ha ez mind nem lenne elég rettentő kellemetlen helyzetbe kerül egy repülőn, a turbulencia miatt. Mivel minden légi-katasztrófás filmet látott már tudta, hogy le fognak zuhanni, ezért minden akkori gondolatát a mellette ülő idegenre zúdította. Akkor még nem is sejtette, hogy a helyes idegen valójában annak a cégnek a főnöke, ahol dolgozik.

Ez a film felfedi a kapcsolatok sebezhetőségét.

02 18
8 romantikus film, ami arra ösztönöz, hogy azonnal megcsókolj valakit

3, Közel a horizonthoz

Jessica, mikor meglátja Danny-t, egy percig sem kételkedik abban, hogy ő a nagy Ő és együtt kell lenniük. Danny-nek azonban súlyos gondjai vannak és nem akarja, hogy szerelme szenvedjen miatta, ezért visszautasítja őt. Jessica viszont annyira makacs, hogy esze ágában sincs meghátrálni, hanem segít Dannynek megbirkózni a gondokkal, addig, ameddig lehet.

Ez a film a szerelemről, elfogadásról, harcról és a pozitív gondolkodásról szól.

03 18
8 romantikus film, ami arra ösztönöz, hogy azonnal megcsókolj valakit

4, Miután

Tessa egy makulátlan és jól nevelt lány, akinek élete elég rendesen van cenzúrázva. Jól tanul, jó viszonyt ápol a szüleivel, egy kedves fiú barátnője, és a lehető legjobb barátnő. Élete már-már túl tökéletesnek tűnhet, ám egy nap minden a feje tetejére fordul, mikor megismerkedik a lázadó természetű Hardinnal. Élete kezd kicsúszni a markából, de nem tud nemet mondani Hardinnak, mert a fiú mágnesként vonzza őt magához. Miután megtörténik köztük a fizikai kontakt Hardin kicserélődik, és undorítóan kezd viselkedni.

Klasszikus szerelmi történet, ahol a jó lány megismer egy rossz srácot.

05 14
8 romantikus film, ami arra ösztönöz, hogy azonnal megcsókolj valakit

5, Csekély esély

Fred újságíróként dolgozik, Charlotte pedig az Egyesül Államok külügyminisztere. Egyetlen közös pont van az életükben, méghozzá, hogy a 16 éves Charlotte egyszer vigyázott Fredre mikor kicsi volt. A férfi már akkor beleszeretett a lányba, és évekkel később humorával került be Charlotte csapatába. A közös viccelődéseken, nevetéseken és beszéd írásokon túl előtérbe kerül az a bizonyos szikra, ami romantikus kapcsolatot robbant ki a két fél közt.

Könnyed és vicces film, ami egy kis romantikával van megspékelve.

06 18
8 romantikus film, ami arra ösztönöz, hogy azonnal megcsókolj valakit

6, NászszezON

Mara, tehetséges fotós, aki nagyon korán kijelentette, hogy nem akar férjhez menni. Tökéletesen elégedett az életével, nem akar semmit sem változtatni. Egy nap találkozik egy Jake nevű séffel, és eltervezi, hogy szépen lassan fognak haladni. Elgondolását teljesen meghiúsítja, hogy 15 esküvőre is hivatalosak ez pedig elindítja benne, hogy lehet itt lenne az ideje bekötni a fejét.

A film tele van humoros elemekkel, s egy másik oldalról bemutatja a menyasszonyok problémáit is.

07 16
8 romantikus film, ami arra ösztönöz, hogy azonnal megcsókolj valakit

7, Szerelmünk napjai

Stillman egy tehetséges fizikus, aki sikeres jövőre hivatott, ám nem várt fordulat következik be az életébe, mikor barátnője, Debbie egyik-napról a másikra szakít vele. Stillman nem hajlandó beletörődni a helyzetbe, ezért eltervezi, hogy épít egy időgépet, és minden elbénázott helyzetet, mondatot tökéletessé varázsol. Idővel viszont rájön, hogy semmi sem tökéletes bármennyiszer is megy vissza az időben. Vajon képes lesz megtartani szerelmét, ha mindent jól csinál a múltban?

09 14
8 romantikus film, ami arra ösztönöz, hogy azonnal megcsókolj valakit

8, Csillag születik

Ha még nem láttad, mindenképpen nézd meg.

Jackson egy népszerű zenész, aki egy nap összetalálkozik Ellie-vel. Kiderül, hogy a lány nagyon is tehetséges, sőt jó dalokat is ír, viszont nem bízik saját képességeiben, ezért képtelen befutni. A két szereplő között romantikus szál kezd kibontakozni, és Jackson úgy dönt, hogy minden áron megmutatja Ellie-t a nagyközönségnek. Elkezdenek közösen fellépni, de Jackson kezéből kicsúszik saját élete és egyre lejjebb süllyed. Ellie viszont segíteni akar a zenésznek ezért kitart mellette. Vajon meddig tudják ezt húzni?

11 15
8 romantikus film, ami arra ösztönöz, hogy azonnal megcsókolj valakit

Te melyik filmet láttad a fent felsoroltak közül?

Ezek is érdekelhetnek