2022 augusztus 19 péntek
KezdőlapEmberek8 történet, ami bizonyítja, hogy igenis megéri a nőnek megkérni a férfi...

8 történet, ami bizonyítja, hogy igenis megéri a nőnek megkérni a férfi kezét

-

Annak ellenére, hogy a 21. században élünk még mindig nem terjedt el annyira, hogy a nők kérjék meg a férfiak kezét. Valószínű ennek a sok romantikus film és a Disney rajzfilmek a felelősek. Viszont vannak olyan nők, akiket egyáltalán nem érdekel, hogy ez nem terjedt el a köztudatban, bátran és célratörően teszik fel párjuknak a nagy kérdést, mely talán örökre megváltoztatja az életüket. Sokan azt gondolnák, hogy a férfiak egyből elutasítsák az ilyen ajánlatokat, de ez a 8 kis történet bebizonyítja, hogy a lelkük mélyén ők is nagyon-nagyon romantikusak, és végül örömmel vágják rá a kérdésre az “Igen” választ.

1, Több különböző borítékot készítettem, s a hátoldalukon egy-egy cím volt, amit Dylannak meg kellett keresnie a GPS-e segítségével majd tömegközlekedéssel vagy ahogy akar, odautaznia. Miután megérkeztünk a végső helyszínre kinyitotta az utolsó előtti borítékot és egy kép volt benne a kedvenc képregényéből.

A Casa Loma előtt kibontotta az utolsó borítékot, amiben egy olyan kép volt, mellyel egy hétig “szenvedtem” Nyilvánvaló, hogy nem vagyok művész, mégis a lényeg látható volt és akkor tudatosult benne mi is történik mikor előhúztam a gyűrűs dobozt és feltettem a kérdést. Ő erre azt mondta: Igen!!

2, A párommal préselt pénzérméket szoktunk gyűjteni, legutóbb pedig az Etsy cégtől rendeltem egyet, amit a pénztárcámban tartottam. A három éves évfordulónk alkalmából foglaltattam helyet Disneylandbe. Amikor elmentünk vacsorázni és arra kértem a pincérünket, hogy tegye bele az érmét a párom creme brûléejébe. Amikor kivette a szájából az érmét és meglátta mi van belegravírozva, Igennel válaszolt. Hozzátette, hogy ő a következő hónapban akarta feltenni nekem a nagy kérdést. – Túl lassú volt.

3, Azért tettem fel neki a nagy kérdést, mert tudtam, hogy a kapcsolatunk eljutott arra a szintre, hogy továbblépjünk. 18 éve ismerjük egymást, és már 6 éve alkotunk egy párt és nem szűntem meg ez alatt az idő alatt szeretni őt.

Az első randink a Milwaukee megyei állatkertben volt 2012-ben ezért úgy gondoltam megkérem őt az orrszarvúk előtt. Vettem egy PlayStation 4 kontrollert és úgy festettem ki, mintha maga a galaxis lenne. Közben azt a kérdést is ráfestettem: “Lex, elveszel feleségül?” A családja a barátai az egyik sarokban bujkáltak miközben az orrszarvúk felé tartottunk.

Amikor odaértünk a ketrecük elé, azt mondtam neki: “Lex, te nem a világot jelented nekem, hanem az egész univerzumot.” – Ezután átadtam neki a kontrollert s mondtam neki, hogy fordítsa meg. Ő persze megkérdezte, hogy miért, de mondtam neki, csak fordítsa meg. Amikor végre valahára megfordította fél térdre ereszkedtem a családja pedig megjelent mögöttem. Lex azt felelte: Igen!

4, 14 évvel ezelőtt feltettem a nagy kérdést a férjemnek. Kimentünk a kedvenc éttermünkbe és arra kértem a pincéreket, hogy hozzák ki a gyűrűs dobozt egy finom desszerttel. Mikor kihozták fél térdre ereszkedtem és megkérdeztem. Az étterem dolgozói ujjongattak és tapsoltak, mikor meghallották, hogy azt mondja: “Igen”

5, 32 évvel ezelőtt feltettem a férjemnek a nagy kérdést. Soha nem terveztem meg milyen lesz az esküvőnk ha lesz, milyen menyasszonyi ruhában szeretnék az oltár el vonulni, nem kergettem ilyen illúziókat. Viszont mondtam neki, hogy már négy éve vagyunk együtt, akarsz esküvőt vagy sem. Ledöbbent majd azt mondta, hogy: Igen. Négy héttel később összeházasodtunk.

6, Nem is terveztem, hogy felteszem a páromnak a nagy kérdést, csak egy beszélgetés során merült fel bennem, hogy meg kellene kérdezni, mikor megkérdeztem azt mondta elmegy telefonálni egyet a barátjával és amikor visszajött mondta, hogy igaz, hogy nincs gyűrű, de ő is úgy gondolja, hogy most már össze kellene kötni az életünket. Mivel nem tudtuk eldönteni, hogy ki kérje meg a másikat, mindketten fél térdre ereszkedtünk és feltettük a nagy kérdést. Mindketten igennel válaszoltunk.

7, Anyukám elmesélte, hogy kérte meg apukám kezét. Egyik nap ránézett és azt mondta: “Össze kellene házasodnunk” – Apámnak ekkorra már volt négy gyereke és egy kutyája is, de nagyon szerette anyámat és ezt válaszolta: “Persze, úgy hallottam nagyon jó adókedvezmények vannak”

8, A párommal hétfőn reggel feküdtünk az ágyban, majd hirtelen birkózni kezdtünk. Egyszer csak feltettem a kérdést: Hozzám jössz?” Azt kérdezte: “Komolyan kérdezem?” Azt hitte csak blöffölök, mondtam neki, hogy igen, komolyan. Erre vigyorral az arcán igennel válaszolt. Egyből felhívta az anyját, és elmesélte neki mi történt. Télen volt a 4 éves házassági évfordulónk.

Lányok el tudjátok képzelni, hogy ti kéritek meg a párotok kezét? Ismersz olyat, aki meg is tette?

Ezek is érdekelhetnek