2022 május 21 szombat
KezdőlapCeleb8 világsztár apuka, akikről senki nem tudja, hogy egyedül nevelték fel a...

8 világsztár apuka, akikről senki nem tudja, hogy egyedül nevelték fel a gyereküket.

-

A mai világban sajnálatos módon már egyre többen nevelik egyedül gyermekeiket. Ennek azonban több oka is lehet, például a szülők nem jöttek ki jól, vagy az egyik egy tragikus baleset következtében elhunyt, esetleg lemondott az egyik a szülői jogairól a gyermek születése után… stb. Akárhogy is, egy gyerek nevelése nem egyszerű feladat, főleg, ha azt egyedül kell csinálni. Akármennyire is furán hangzik ez nemcsak az átlagemberek életében fordul elő, hanem a hírességek életében is. Gondoltad volna, hogy Liam Neeson, Pierce Brosnan, vagy Colin Farell egyedül nevelte fel a gyermekeit? Nem, igaz? Nos, ne aggódj nem te vagy az egyedüli, aki nem tudott erről. A mai cikkünkben viszont elhoztuk azokat a sztárokat és történeteiket, akik egyedül nevelték gyerekeiket.

1, Liam Neeson

Liam Neesonnak egyedül kellett felnevelnie két kisfiát a 12 éves Danielt és a 13 éves Micheált, ugyanis 2009-ben Neeson felesége a gyermekek édesanyja egy síbaleset következtében komoly fejsérüléseket szenvedett, melybe néhány nap múlva belehalt. Liam akkor az egész életét fiai nevelésére tette fel. A tragédiát nagyon nehezen emésztette meg, így nem csoda, hogy soha többet nem házasodott meg.

2, Colin Farrell

Colinnak két fia is van, egy 16 éves, akit Jamesnek és egy 10 éves, akit Henrynek hívnak. Első szülött fia a Kim Bordenave-val való kapcsolatának gyümölcse, míg második fia egy lengyel származású színésznőtől származik. Colin egyikkel sem jött ki igazán jól, ezért a kapcsolatok hamar véget értek a fiúk pedig az ő gondviselésében maradtak.

3, Pierce Brosnan

A színész 1980-ban kötött házasságot Cassandra Harris-szel, akinek a előző házasságából már volt két gyermeke. Pierce úgy döntött, hogy a nevére veszi őket, majd 3 évre rá közös gyerekük is született. Sajnálatos módon azonban Cassandra 1991-ben elhunyt. Ezek után sokáig egyedül nevelte a gyerekeket, majd újraházasodott és még két gyermeke született.

4, George Lucas

A Star Wars filmek atyja sokáig egyedül nevelte gyermekeit feleségével való válása után, ugyanis a gyerekek nem anyjukkal, hanem apjukkal akartak maradni. George 30 évnyi egyedüllét után 2013-ban űgy döntött, hogy újranősül.

5, Al Pacino

Annak ellenére, hogy Al Pacino sosem házasodott meg, 3 gyermeke is született. Első szülött lánya 1989-ben látta meg a napvilágot, majd 2001-ben ikrei születtek  Beverly D’Angelo színésznőtől. Mivel a pár nem igazán találta meg a közös hangot, kapcsolatuk véget ért, és úgy egyeztek meg, hogy mindketten ugyanannyi időt tölthetnek a gyerekekkel. A sok munka mellett Al Pacino igyekezett ennek eleget tenni.

6, Cristiano Ronaldo

A híres focista négy gyermekkel büszkélkedhet. Legidősebb gyereke 2010-ben született, akit odaadóan nevelt. 2017-ben egy béranya adott életet ikreinek, negyedik gyermekét kedvese Georgina Rodríguez szülte meg, akivel már az esküvőt tervezik. 

7, Lenny Kravitz

Miután Lenny Kravitz és felesége Lisa Bonet elváltak úgy egyeztek meg, kislányuk Zoe mindkettejüknél ugyanannyi időt fog eltölteni. Amikor Zoe betöltötte a 11. életévét úgy döntött, hogy végleg édesapjához költözik. Lenny lánya jelenleg jól menő színésznő és modell. 

8, Norman Reedus

Norman Reedus neve sokaknak lehet ismerős, hiszen ő a Walking Dead sorozat sztárja. A színész azóta neveli egyedül gyermekét, mióta Helena Christensennel elváltak. Norman soha nem házasodott újra, viszont jelenlegi barátnője Diane Kruger színésznő.

Te gondoltad volna?

Ezek is érdekelhetnek