2022 július 5 kedd
KezdőlapÉletmód85 éves és nagyon népszerű a fiatalok körében. Egyik partnere a dédunokája...

85 éves és nagyon népszerű a fiatalok körében. Egyik partnere a dédunokája lehetne

-

Ki mondta, hogy a társkereső alkalmazások csak a 40 év alattiaknak szólnak? Hetti Retroage új trendeket állít fel, és megmutatja, hogy egy kis flörtölés teljesen kötetlen az életkortól. A 85 éves nő nem akarja behúzni a féket. 2019 óta van fenn a Tinder-en és aktívan használja. Alapvetően fiatalokkal randizik. Volt olyan partnere, aki még a dédunokája is lehetne.

A 85 éves nő 25 évig volt házas. Jöttek a gyerekek, unokák is, de a házassága tönkrement.

Hattie erotikus élete a házasságban nagyon jól működött. Amikor azonban magára maradt, valahogy meg kellett küzdenie a hiánnyal, ezért úgy döntött, hogy hirdetéseket fizet az újságokban. Sok érdeklődő volt, de a válogatás érdekében fényképeket kért a férfiaktól, és rövid interjúkat készített velük.

Több mint 35 éve egyedülálló, és nem bánja, hogy így alakult az élete. Idővel felhagyott az újsághirdetésekkel.

Számos interjúban hangsúlyozza, hogy életében különböző férfiak voltak, sőt, voltak olyanok is, akik a dédunokái lehetnek , de általában az 50 év feletti férfiakat célozza meg. Véleménye szerint ezek a legjobbak.

“Elmegyünk inni, és ha megfelelő a kémia, akkor a lakásomra megyünk, ha nem, akkor elköszönünk és ennyi.”

A 85 éves hölgy elmeséli, hogy egyszer, amikor még reklámokat használt az újságokban, feladott egy hirdetést, hogy 35 év alatti férfiakkal akar lefeküdni. Elképesztően sok jelentkező volt…

Hattie egész életében táncosként és modellként dolgozott, de most az irói pályára koncentrál. Segíteni akar másoknak, hogy miként éljenek…

A nagy érdeklődés ellenére a 85 éves hölgy aprólékosan választja ki azt, akivel találkozni szeretne. Mint korábban említettük, az 50 év feletti férfiakat részesíti előnyben, de a hálószobájában járt már egy 19 éves fiú is.

Bevallja, hogy nem az egynapos kalandok híve, de néha előfordul. Szeretne hosszabb ideig együtt lenni valakivel, de egy vele egyidős férfival semmiképp sem.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek