2022 június 25 szombat
KezdőlapEgészség85 évesen fiatal fiúkkal randizik. Egyikük a dédunokája is lehetne

85 évesen fiatal fiúkkal randizik. Egyikük a dédunokája is lehetne

-

Ki mondta, hogy a társkereső alkalmazások csak 40 év alatti embereknek szólnak? A 85 éves Hattie Retroage új trendet állított fel és bebizonyítja, hogy bármilyen életkorban lehet flörtölgetni.

2019-ben hozott létre egy Tinder-fiókot, melyet azóta is aktívan használ. Fiatal fiúkat keres rajta és bevallása szerint meglehetősen népszerű. A legfiatalabb párja csupán 19 éves volt.

A dédnagymama korabeli nő 25 éven keresztül volt házas. Lettek gyerekei, és unokái is, de sajnos a kapcsolata megszakadt velük. Ennek ellenére Hattie nem lassított a tempón és az erotikus élete is virágzik.

Mióta egyedül van, különböző társkereső alkalmazásokon hirdeti magát. Állítása szerint nagyon népszerű a fiatalok körében.

35 éve egyedülálló és már nem sajnálja, hogy így alakult az élete. Számos interjúban mesél arról, hogy rengeteg férfi megfordult már nála, és köztük voltak olyanok, akik a dédunokái is lehetnének. Alapvetően az 50-es korosztályt célozza meg. Véleménye szerint ez a legjobb korosztály.

“Elmegyünk és beülünk valahova iszogatni. Ha megvan a kémia, akkor felmegyünk a lakásomra. Ha nincs, akkor csak elbúcsúzunk és ennyi volt.”

A 85 éves nő arról is mesélt, hogy korábban újságban hirdette magát, hogy 35 év alatti férfiakkal szeretne összebújni. Hihetetlen népszerűségre tett szert.

Hattie egész életében táncosként és modellként dolgozott, de most arra koncentrál, hogy író legyen. Tanácsokat ad másoknak, hogy miként kell megélni az életet és a pillanatokat.

A nagy érdeklődés ellenére a 85 éves nő meglehetősen válogatós. Elismeri, hogy nem az egy éjszakás kalandokat keresi, de néha az is előfordul. Szeretne hosszú távú kapcsolatot, de semmiképp sem egy vele egykorú férfival. Nem szereti az idősebbeket.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek