2022 szeptember 28 szerda
KezdőlapEmberek9 férfi tanács, amit minden egyes nőnek meg kellene fogadnia.

9 férfi tanács, amit minden egyes nőnek meg kellene fogadnia.

-

A nők szeretik a bátor úriembereket. Valószínűleg hölgyeim egyetértünk abban, hogy néha érdeklődést kell mutatniuk a férfiak felé. Óvatosan kell megközelíteni a férfiakat és a nőket is, mert amikor a “zsákmány” könnyen beszerezhető, már nem olyan érdekes mint azelőtt. Itt van néhány érdekes tény, amit miden nőnek meg kéne fogadnia, ha ismerkedni akar egy férfival.

Mosolyogj!

A tudósok bebizonyították, hogy az emberek sokkal jobban szeretik a mosolygó nőket, mint azokat, akik magabiztosak vagy titokzatosak. Amikor mosolyogsz, egy embernek küldesz egy jelzést: “Boldog vagyok, és boldoggá tehetlek.” És ki fogja megtagadni ezt az ajánlatot? Szóval mosolyogj! Még akkor is, ha telefonon beszélsz. Könnyen át lehet érezni valaki hangulatát még távolról is.

Mutass érdeklődést

A férfiak úgy ahogy a nőik is szeretik, ha valaki érdelődik irántuk. Érdeklődj a hobbijairól, nézeteiről, értékeiről és céljairól. Figyelj rá, és tegyél fel további kérdéseket a legfontosabb témákról, amik érdekelnek. Ha valamit nem értesz, ne félj elmondani neki. Ez édesnek tűnhet – csak csináld szépen.

Kérj segítéget

Alakíts ki egy olyan helyzetet, ahol az ember, akit szeretsz, erősnek érezheti magát. A férfiaknak nem sok esélyük van manapság, mert a világ már tele van olyan nőkkel akik erősek és függetlenek. Hívd el a házadba, lakásodba és kérd meg, hogy javítson meg valamit vagy, hogy nézze meg mitől van fura hangja a kocsidnak. Ez az egyik módja, hogy az ember megmentőnek érezze magát, ai még imponálni is fog neki.

Köszönd meg

A szívesség és annak meghálálása közvetlen, de elegáns módja annak, hogy kimutassuk érdeklődünk valaki iránt. Ez az egyik módja a bókolásnak is, ami nagyon fontos. Éppen ezért, ahelyett, hogy köszönetet mondanál, próbáld meg inkább, hogy: “Nagyszerű munkát végeztél. Valóban segítettél nekem, és nem tudom mi lett volna velem nélküled.

Egyébként a hála a flörtölés legideálisabb pillanata. Menj közelebb, érintsd meg, és nézz a szemébe. Hívjd el egy csésze kávéra vagy egy pohár borra.

Segíts abban, hogy férfinek érezze magát

Hagyjd, hogy érezze, biztonságban vagy vele és mondd el neki, amilyen gyakran csak tudod. A nő védelme minőségi, amit a természet adott a férfiaknak, ezért aktiválásakor közöld vele, hogy ez tetszik neked. Kérdezd meg tőle, hogy hazakísérne e mert sötét van, vagy esik az eső és nincsnálad ernyő.

Légy közvetlen

Ha azt szeretnéd a tudtára adni, hogy vele szeretnél moziba menni akkor csináld rendesen! Az, hogy “Jó film van a moziban!” nem segít abban, hogy a férfi megértse, vele együtt akarsz menni, és nem igazán érdekli, hogy melyik filmet akarod megnézni. Közvetlenül fejezd ki gondolataidat.

Ne akarj a bartja lenni

Amikor a nők megpróbálják felhívni magukra egy férfi figyelmét, néha úgy viselkednek, mintha barátok lennének: hallgatják a többi lányról szóló történeteket, tanácsokat adnak, és segítséget nyújtanak. Ez a viselkedés ellentétes a játék szabályaival: senki sem vadászik egy barátra. Tehát ha érdekel a férfi, mint partner, ne próbálj meg barátságot építeni vele. Légy következetes és tiszta: nézz rá, viselkedj és beszélj vele úgy, mint egy érdeklődő nő, nem pedig egy barát.

Légy következetes

Ha emberekkel kommunikálsz főleg olyannal aki tetszik, akkor ragaszkodnod kell egy viselkedési módhoz. A nők titokzatosnak akarnak tűnni, de néha nagyon különböző módon viselkednek, egyszerűen azért, mert hangulatuk folyamatosan változik. Ezért nem értik a férfiak, mi történik, ami nagyon idegesítőnek tud lenni. Ha tegnap azt mutattad, hogy nagyon tetszik neked, ma meg közömbös vagy, holnap újra érdekel, abból nem sül ki semmi jó.

A szeme nagyszerű eszköz ahhoz, hogy megmutasd érdeklődsz egy ember iránt. Egy olyan nő szeme, akit nem érdekel a pasi, rendesnek látszik. Nem fejez ki érzelmeiket. A férfiak tudat alatt tudják ezt, és elveszítik a reményt. Ne hagyjd, hogy ez megtörténjen. Ha egy férfi feltesz egy kérdést, nézz mélyen a szemébe. Ez számára úgy fog kinézni, mintha megvizsgálnád őt, ami azt jelenti, hogy érdekel.

Ezek is érdekelhetnek