2022 május 21 szombat
KezdőlapCeleb9 híres pár, akik 2020-ban szülői örömök elé néznek és van, akiről...

9 híres pár, akik 2020-ban szülői örömök elé néznek és van, akiről még te sem tudtál

-

2019-ben több híres sztárpár is összekötötte életét vagy olyan szinten komolyra fordult a kapcsolatuk, hogy úgy döntöttek szülők lesznek. 2020 eddig elég sok meglepetést hozott az embereknek beleértve a sztárokat is. Az utóbbi hónapokban a hírességek különböző módok segítségével hozták a rajongóik tudtára, hogy szülők lesznek. Katy Perry például a legújabb dalának klipjében fedte fel, hogy babát vár, februárban pedig Sophie Turner és Joe Jonas mesélte el, hogy kisbabájuk lesz. Mostani posztunkban 9 olyan sztárpárt mutatunk be, akik bizony hamarosan szülők lesznek, és lesz akiről még te sem tudtál.

1, Sophie Turner és Joe Jonas

A Trónok Harca sorozat ikonikus sztárja, Sophie Turner valamint a Jonas Brothers zenekar egyik énekese, Joe Jonas 2019 május 1-jén mondták ki egymásnak a boldogító igent, és 2020. februárjában derült ki, hogy a fiatalok júliusra várják első közös gyermeküket..

2, Katy Perry és Orlando Bloom

Katy Perry és Orlando Bloom még 2016-ban kezdtek el egymással randizni, majd egy évvel később arról értesült a média, hogy szakítottak. 2018 áprilisában felröppent a hír miszerint újra elkezdtek randizgatni és 2019-r már egy párt alkottak újra. 2020. március 5-én Katy kiadta a “Never Worn White” című dalát, melynek klipjéből kiderült, hogy babát vár. Áprilisban közzétett egy képet Bloomról és azt írta alá, hogy kislányuk lesz.

3, Rupert Grint és Georgia Groome

Rupert Grint és Georgia Groome már 2011 óta alkotnak egy párt. Arról nincs információ, hogy időközben összeházasodtak-e, mivel nem élik életüket a nyilvánosság előtt. 2020. április 10-én derült ki, hogy kisbabájuk lesz. Rupert egy 2018-as interjúban arról nyilatkozott, ha születik egy fia biztos, hogy a Ron nevet fogja kapni, híres karaktere után. Kíváncsiak leszünk valóban az lesz-e a neve, ha Georgia fiút hoz világra.

4, Alec Baldwin és Hilaria Baldwin

A 62 éves színész és a 36 éves jógaoktató felesége az ötödik gyermeküket várják. A pár már 2012 óta él boldog házasságban és úgy érezték itt az ideje egy ötödik lurkó eljövetelének. Hilaria 2019 szeptemberében osztott meg egy videofelvételt a kicsi szívhangjáról, ami azonnal elterjedt a neten. Alecnek egyébként van még egy gyermeke, Ireland Baldwin, aki a Kim Basingerrel való házasságából születt.

5, Jude Law és Phillipa Coan

Jude Law és Phillipa Coan 2015-ben kezdtek el egymással randizni, majd 4 évre rá kimondták a boldogító igent. A párról sikerült 2020 márciusában egy paparazzo képet készíteni, és jól látható, hogy Phillipanak gömbölyű pocakja van. Judenak ő lesz a hatodik gyermeke, mert előző két kapcsolatából születtek már gyermekei.

6, Hafþór Júlíus Björnsson és Kelsey Henson

Hafþór Júlíus Björnsson a Trónok Harca sorozat “Ser Gregor Clegane” karaktere 2017-ben kezdett el randizni Kelsey Hensonnal. Egy évvel később a pár olyan szinte összemelegedett egymással, hogy összeházasodtak. Április 10-én egy képsorozatot tett fel az Instagramra, és elárulta a rajongóinak, hogy feleségével babát várnak.

7, Scarlett Byrne és Cooper Hefner

A Palyboy atyjának fia, Cooper Hefner és kedvese Scarlett Byrne a Harry Potter egyik Mardekáros boszorkánya már 6 éve alkotnak egy párt és 2019-ben végre összekötötték életüket. A színésznő nem is olyan régen osztott meg egy képet, ami alatt a következő szöveg volt olvasható: “Örömmel várjuk a legújabb Hefner babát”

8, Amanda Bynes és Paul Michael

A “Micsoda srác ez a lány”, a “Hajlakk 2007-es feldolgozás” és a “Miről álmodik a lány?” című filmek legnagyobb sztárja volt Amanda Bynes, aki a hirtelen jött hírnévvel nem tudott mit kezdeni, ezért elkezdett lefelé haladni a lejtőn. Sokáig nem tudtunk róla, de egy nap kiderült, hogy összejött egy férfival, akit Paul Michaelnek hívnak. Kapcsolatuk olyan komolyra fordult, hogy 2020 márciusában bejelentették, hogy szülők lesznek.

9, Elon Musk és Claire Elise Boucher (Grimes)

A Space X alapító atyja Elon Musk 2018-ban Claire Elise Boucher-val más néven Grimessel jelent meg a Met Gálán. 2020 januárjában Grimes egy olyan képet tett közzé, amin kerek pocakkal látható és a magzat képe szerepel. Márciusban az énekesnő megerősítette, hogy a baba Elon Musktól van.

Na mit szóltok?

Ezek is érdekelhetnek