2022 november 29 kedd
KezdőlapCeleb9 híresség, aki durva változáson ment át a plasztikai műtétek miatt!

9 híresség, aki durva változáson ment át a plasztikai műtétek miatt!

-

Híresnek lenni valóban kemény dolog! Lehet, hogy könnyűnek látszik a TV képernyő előtt nézve, de valójában nem olyan egyszerű. Ha egyszer valaki befutott, onnantól kezdve nincs magánélet, mert a paparazzók mindenhova követni fognak, még a sarki boltba is. Bármit csinálsz legyen az jó vagy rossz, a média egyből lehozza. Ahogy halad előre az élet, úgy látszik meg a 90-es években játszó színészeken, színésznőkön, hogy bizony ők sem lesznek fiatalabbak. Ebben az esetben többen is úgy határoznak, hogy plasztikai műtétekre adják a fejüket, hogy valamennyire javítsanak magukon. Ám ezek a műtétek, nem hogy jobb, hanem sokkal rosszabb eredményt produkáltak, ami egy-két embernél igencsak ijesztő lett.

Pamela Anderson.

A Baywatch film egyik legnagyobb sztárja, akiért minden pasi oda meg vissza volt. Élvezte a hírnevet, de nem tudta elviselni, hogy az idő elszállt fölötte, ezért plasztikai műtétnek vetette alá magát, hogy fiatalodjon. Nem volt jó döntés, mert ahelyett, hogy fiatalabb lett volna, csak tönkretette az arcát.

Jocelyn Wildenstein.

Jocelyn szép nő volt a műtétek előtt, nem értjük, miért döntött a plasztika mellett. Most úgy néz ki, mint egy műanyag baba, amitől mindenki retteg! Reméljük rájön mekkora butaságot csinált az arcával, és több beavatkozásra már nem megy el.

Kirstie Alley.

Kristie Alley egy kicsit másképp nézett ki fiatalkorában. Az egyetlen változás, amin átesett, az az, hogy teljesen elhanyagolta a testét, aminek köszönhetően jó pár kiló felszaladt rá.

Donatella Versace.

Donatella a legjobb példa arra, hogy miért ne plasztikáztassuk magunkat. Régen egy teljesen átlagos nő volt, de, ahogy ma kinéz az botrány… Bár a Versace feje sok mindent elért a munkájában, saját kinézetét viszont sokszor kritizálta.

Lindsay Lohan.

Linsay Lohan-t kisgyermek kora óta ismerjük, konkrétan a szemünk előtt nőtt fel és elszomorító látni, hogy mi lett belőle. Ő egy gyönyörű és tehetséges színésznő volt, de miután több plasztikai műtéten is átesett, valamint botrányokkal teli élete is közrejátszott, nem kapott több szerepet. Ma már mindenki csak elcsúfított arcáról beszél.

Jessica Simpson.

Jessica Simpson mindig is egy gyönyörű nő volt, szép alakkal, de legutóbbi képei alapján, igencsak felszedett magára jó pár kiló fölösleget. Reméljük tud majd azon dolgozni, hogy leadja.

Ozzy Osbourne.

A Rockstart mindenki ismerte, aki egy kicsit is jártas volt a rockzenében. A zenekar rendszeresen járt turnézni, ám az öregedés, úgy tűnik, Ozzy számára is ijesztő volt, ezért ő is plasztikai műtétre adta a fejét.

Macaulay Culkin.

Egy másik gyereksztár, Macaulay Culkin rossz társaságba került. Culkinnek majdhogynem egy szerepe volt, ami hatalmas hírnévvel ajándékozta meg, az pedig a Reszkessetek betörők volt. Ám, ezután sajnos hanyatlani kezdett a pályán, sőt bizonyos függőségeknek köszönhetően felismerhetetlen lett.

Nick Nolte.

Az öregség mindenki számára ijesztő, de a hírességeknek még inkább, mert ez számukra azt jelenti, hogy vége a karriernek. Sajnos Nick is azok közé az emberek közé került, akik teljesen lejöttek az életről, és ő is párszor kés alá feküdt, ami egyáltalán nem tett jót neki.

Ezek is érdekelhetnek