2022 december 8 csütörtök
KezdőlapÉrdekességek9 zseniális trükk, amivel bármelyik bulin lenyűgözheted a haverokat

9 zseniális trükk, amivel bármelyik bulin lenyűgözheted a haverokat

-

Nincs olyan ember, aki ne szeretne egy picit rivaldafénybe kerülni és élvezni, ahogy istenítik a barátok, haverok és persze a család. Ehhez viszont olyan dolgokat kell tenni, ami nem mindennapi és amivel ki lehet tűnni az átlagos emberek közül. Ilyen például egy zseniális trükk, bűvészmutatvány elsajátítása, ami után a többi ember csak kapkodja a fejét valamint értetlenkedve ül a dolog fölött. A mostani cikkünkben 9 zseniális trükköt, amivel pár üveg sört garantáltan bezsebelhetsz… legalábbis akkor, ha más nem ismeri ezeket a trükköket.

1, Hogyan húzz ki egy papírpénzt a szájjal lefelé fordított üveg alól

Elsőre nehéz lehet kitalálni, hogyan is lehet kivenni egy papírpénzt az üveg alól úgy, hogy azt semmiféleképpen ne döntsük fel. A válasz sokkal egyszerűbb,mint gondolnád. Nem kell mást tenned, mint picit ütögetni az asztalt és szép lassan kihúzni a pénzt alóla. Mutatjuk:

2, Hogyan állíts élére egy tojást anélkül, hogy eldőlne

Szinte nincs olyan ember, aki gyerekként ne kísérletezett volna ezzel unalmas perceiben. Viszont mint mindennek, ennek is megvan a trükkje, csak rá kell jönni. Ahhoz, hogy élére tudj állítani egy tojást, nincs más dolgod, mint sót szórni az asztalra, ugyanis a sószemek képesek megtámasztani a tojást.

3, Golyó, szőlőszem, vagy bármilyen más kerek dolog felemelése kéz nélkül

Ha néztétek az “Agymenők” című sorozatot, akkor láttátok azt a részt, mikor Leonard és Penny elmennek randizni és Leonard a kínos csend megtörése érdekében valami klasszat mutat a szőke szépségnek. Egy olívabogyót tesz az asztalra és egy poharat kezd el fejjel lefelé körülötte gyorsan mozgatni, majd a centripetális erő segítségével felemeli.

4, Papírpénz levegőben maradása

Mindenki szereti a trükköket, ezért egy olyat mutatunk be, amivel le tudod nyűgözni például azt, aki tetszik. Ha két pohár tetején középen fekszik egy papírpénz és te az egyik poharat elveszed, akkor a lényeg, hogy ne essen le, hanem fennmaradjon. Ehhez nem kell mást tenned csak egy érmét tenni a pénz egyik felébe, félbehajtani és úgy rátenni a poharakra (alsó 3 kép), hogy a zárt éle legyen az illetővel szembe (1.kép).

5, Kártyalap és pénzérme egyensúlyozása

Ehhez a trükkhöz nem kell mást tenni, mint csurig tölteni a poharat. Ha ráteszed a kártyalap egyik felét, olyan erő keletkezik a víz és a lap között, amit még egy nehéz pénzére segítségével sem lehet kibillenteni. Ennek következtében nyugodtan ráteheted az érmét a lap másik felére, mert nem fog leesni róla.

6, Pohár alá bújtatott papírpénz megszerzése anélkül, hogy a gyufaszál leesne a poharak között

Tény, hogy elsőre nehéz kigondolni mi lehet a helyes megoldás, ám ha okos vagy, akkor pikk-pakk rájössz a megoldásra. Egy másik gyufa segítségével meg kell gyújtanod a kéz pohár közti gyufát. A láng illetve a hő keletkezésével, a gyufaszál odaragad a pohárhoz, így csak egy pici mozdulattal kell elhúznod a másik poharat, hogy megszerezd a pénzt.

7, Pohár megemelése anélkül, hogy megfognánk

Ahhoz, hogy ezt a trükköt meg tudd csinálni egy égő gyufát kell a pohárba dobnod, majd rátenned a lufit. Mivel a tűznek oxigénre van szüksége, de a lufi elállja annak útját, ezért egyfajta vákuum alakul ki köztük, ami nem engedi el a lufit így bátran felemelheted az egészet.

Ezt természetesen lufi nélkül, pusztán a tenyered segítségével is meg lehet csinálni. Csak ott értelemszerűen a pohár szájára tenyeredet szorítod rá.

8, Elem beleejtése az üvegbe, anélkül, hogy hozzáérnél

A legtöbb helyen mindig van elem, például távirányítóban, pult alatt, fiók mélyén stb. Mindegy, hogy működik, vagy már lemerült a lényeg, hogy legyen. A trükk nagyon egyszerű. Fogsz egy üveget, legyen pl. boros üveg és ráteszel egy névjegykártyát, majd arra az elemet. A feladat az, hogy a névjegykártya kihúzásával az elem pont beleessen az üvegbe. Ez elsőre nem olyan egyszerű, de ha megvan a technika menni fog. Nos, ahelyett, hogy húzod, inkább pöcköld, mert a pöckölés sokkal erősebben megtolja a kártyát, így az elemnek nincs ideje eldőlni közben. Mutatjuk:

9, Papír hajtogatás 7-nél többször.

Egy videóval mutatjuk be, ezt a trükköt:

Na neked melyik tetszett a legjobban? Gondolod valamelyiket kipróbálod?

Ezek is érdekelhetnek