8 eset, ami igazolja, hogy mini házakból is lehet igazi álomotthont csinálni

Megosztás

- Hirdetés -

Valószínűleg nem tévedek ha azt mondom, az emberek nagy része saját házra, otthonra vágyik, ami valóban az övé, úgy néz ki, ahogy ő szeretné, azt csinál benne, amit akar, nincs lehetőség arra, hogy kilakoltassák és a többi. Az lenne ám igazán álom otthon, ha az ingatlan oda tudna jönni, ahova mi megyünk. Szerencsére ezt is meg tudták oldani, ugyanis ma már lehet olyan mini házakat tervezni, ami kerekeken gurul. Tény és való, hogy ezek nem olyan eget rengetően nagy házak, de egy szinglinek, egy párnak tökéletesen elég addig, míg el nem kezdik bővíteni a családot. Sokan szkeptikusak eme házakat illetően, ám a mai cikkünkben bebizonyítjuk, hogy valóban szép és nem utolsó sorban otthonos hangulat uralkodik benne, ami magával tudja ragadni az embereket. Ha te is utazó lélek vagy, de szeretnéd mindig otthon érezni magad bárhova is sodorjon az élet, akkor ezek a házak neked valóak.

1, Álom projekt

A „Rupkorea” felhasználó és felesége mindig is arról álmodtak, hogy olyan házuk lesz, amit ők maguk húznak fel a két kezükkel. A férfi annak érdekében, hogy álmukat meg tudják valósítani otthagyta az iskolát és ácsnak állt. Sok ötletelés, tervezgetés, beszélgetés után jutottak arra az elhatározásra, hogy egy mini-otthont építenek maguknak, amit oda visznek, ahova csak akarnak. Két éven belül sikerült felhúzni a házat, s „Rupkorea” ács tudásával még pénzt is meg tudtak takarítani. Itt látható az eredmény kívül és belül.

- Hirdetés -
1 37 8 eset, ami igazolja, hogy mini házakból is lehet igazi álomotthont csinálni
2 24 8 eset, ami igazolja, hogy mini házakból is lehet igazi álomotthont csinálni

2, Hely apa számára

A „MediocreFisherman” nevű felhasználó egy barátjától vásárolta meg a képen látható konténert, amit kezdetben irodának akart megcsinálni, majd tovább gondolta és úgy döntött egy rendes házat csinál belőle. Azért jutott erre a döntésre mert édesapját anyagi okok miatt nem tudták otthonba tenni, de napi rendszerességgel sem tudták látogatni, ezért elhatározta, hogy udvarába fogja telepíteni a konténer házat. Így apjának is külön lakrésze lesz és mindennap rá tudnak nézni.

3 1 8 eset, ami igazolja, hogy mini házakból is lehet igazi álomotthont csinálni
4 8 eset, ami igazolja, hogy mini házakból is lehet igazi álomotthont csinálni

3, Kreativitás + idő = otthon, édes otthon

- Hirdetés -

A „sarahrose720” felhasználónév alatt futó hölgy pusztán szórakozásból szeretett volna létrehozni valamit. Kreativitása, szabadideje és energiája révén képes volt mini-házak terveit és kinézetét bújni. Megszámlálhatatlan mennyiségű videót nézett róla, és több száz kérdést tett fel bizonyos portálokon. Amikor talált egy olyan tervet az interneten, ami elnyerte tetszését fogta és a saját képére alakította. Körülbelül 6 millió forintnak megfelelő összegét teljesítette küldetését és az eredmény csodás lett.

5 18 8 eset, ami igazolja, hogy mini házakból is lehet igazi álomotthont csinálni
6 18 8 eset, ami igazolja, hogy mini házakból is lehet igazi álomotthont csinálni

4, A 40 napon át tartó munka gyümölcse

„Edlawleynz” édesapjával karöltve húzott fel magának egy házat Új-Zélandon. A kis házikó a Taranaki-hegyre biztosít tökéletes panorámát, amibe könnyedén bele lehet feledkezni. A modern és stílusos épületet mindössze 40 nap alatt építették fel és mind belül, mind kívül elképesztően jóra és szépre sikeredett. Bárki boldog lenne ebben a házban. Egy családnak viszont nagyon pici lenne.

- Hirdetés -
7 20 8 eset, ami igazolja, hogy mini házakból is lehet igazi álomotthont csinálni
8 13 8 eset, ami igazolja, hogy mini házakból is lehet igazi álomotthont csinálni

5, Bájos, takaros, otthonos

A „commonvanilla” néven lévő felhasználó olyan házat (otthont) hozott magának létre, ami elsőre kicsinek tűnik, de valójában nagyon tágas. Minden megtalálható benne, ami kell a mindennapi élethez, és nem utolsó sorban olyan, mint maga a nyugalom szigete. Akár hétvégi háznak is tökéletesen megállja a helyét, ha az ember egy kicsit ki akar szakadni a mókuskerékből.

9 13 8 eset, ami igazolja, hogy mini házakból is lehet igazi álomotthont csinálni

6, A gyönyörű ékszerdoboz

Íme még egy mobil otthon, ami valóban olyan, mint egy kis ékszerdoboz. Az „Operation Atlas” Instagramfiókon több képet találtok róla, ahol láthatjátok ennek elkészítési fázisait. A pár, aki ebben a csodában él saját két kezével építette fel így még inkább értékelik és szeretik otthonukat.

11 9 8 eset, ami igazolja, hogy mini házakból is lehet igazi álomotthont csinálni
10 14 8 eset, ami igazolja, hogy mini házakból is lehet igazi álomotthont csinálni
12 11 8 eset, ami igazolja, hogy mini házakból is lehet igazi álomotthont csinálni

7, I. Spartacus: a kis erőd

A „justmiller85” nevű felhasználó egy mini házat épített fel egy tanyán. A házat „I. Spartacusnak” nevezte el, melyet fából és fémből húzott fel. A legjobb benne, hogy mobil, így bárhova is menjen az otthona szó szerint elkíséri. Nem mellesleg nem kell félnie attól, hogy kilakoltatják, vagy nem lesz pénze az „albérletre”, mert napelemek vannak a tetején, amik megfelelő energiával látják el a házat.

13 7 8 eset, ami igazolja, hogy mini házakból is lehet igazi álomotthont csinálni
15 6 8 eset, ami igazolja, hogy mini házakból is lehet igazi álomotthont csinálni
14 7 8 eset, ami igazolja, hogy mini házakból is lehet igazi álomotthont csinálni
16 5 8 eset, ami igazolja, hogy mini házakból is lehet igazi álomotthont csinálni

8, Egy tökéletes otthon

A „Havoc1231” néven futó felhasználó saját maga alakította ki a házát. Sokat kutatott a témában, különféle háztartási készülékeket keresett, törekedett arra, hogy minél keskenyebb legyen, hogy a szűk helyekre is beférjenek. Hogy minden tökéletesen menjen, terveit megmutatta egy szakembernek is, aki segített neki finomítani rajta. Az eredmény egyszerűen csodás lett.

uyQ3MTR 8 eset, ami igazolja, hogy mini házakból is lehet igazi álomotthont csinálni

Bónusz: Ha már mini házaknál tartunk elhoztunk még párat, hogy lássátok mennyiféle fajta van belőlük a világon.

Konténer házból álom otthon:

19 5 8 eset, ami igazolja, hogy mini házakból is lehet igazi álomotthont csinálni

Minimalista rönkház:

20 5 8 eset, ami igazolja, hogy mini házakból is lehet igazi álomotthont csinálni

Örök panoráma, ameddig a szem ellát:

21 3 8 eset, ami igazolja, hogy mini házakból is lehet igazi álomotthont csinálni

Újabb ház, ami maga a nyugalom szigete:

22 8 eset, ami igazolja, hogy mini házakból is lehet igazi álomotthont csinálni

Ti el tudnátok képzelni magatokat ilyen házban?

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!