Mária szétműtette magát. Most 5 percenként 40 ezret keres… Hogy???!

- Hirdetés -

A 25 éves nő a plasztikai sebészet rabja. Már elköltött több mint 100 ezer dollárt, és eszébe sem áll itt megállni. Instagramon mutatja be a kezelések hatásait, aminek köszönhetően vagyonokat keres, amit természetesen … további korrekciókra költ.

A 25 éves nő a plasztikai sebészet rabja

Nagyon vallásos családból származik, szigorú szabályokkal. 12 évesen kezdett lázadni – tudatmódosítók, pia és a többi. 17 évesen elhatározta, hogy levetkőzik, és anyagi hasznot húz belőle. Megkeresett pénz Mária Magdolna gyorsan a saját testére kezdte költeni…

- Hirdetés -

Ma a 25 éves az amerikai modell, tapasztalt sztriptíztáncosnő és a plasztikai sebészet függője. Sajnos a fotóit elnézve nehéz nem észrevenni, hogy a dolgok már rég kikerültek az irányítása alól…

Elszaladt vele a ló…

Egy nő évek óta nagyobbítgatja egyes testrészeit. Többek között három mellnagyobbító műtét, három „brazil fenék”, csípőnagyobbítás és … szeméremdomb műtét is volt. A nő büszke arra, hogy „a világ legvastagabb hüvelyének” tulajdonosa. Mint bevallja, a műtét során kis híján meghalt a műtőasztalon. Vérátömlesztésre volt szüksége.

A legnagyobb pozitívum az intim életem. Az extrém nagy testrészeim mindent sokkal élvezetesebbé tesznek

Az ajkait már akkorára nagyobbíttatta, hogy szívószállal nem is tud inni.

Nem sokkal ezelőtt a modell elvégeztette negyedik orrműtétjét. Mindezt azért, hogy a „Barbie-orr” álma valóra váljon. A nő egy olyan beavatkozáson is átesett, aminek köszönhetően megkapta a „macskaszem” hatást. Mint állítja, az arca most egy „erdei tündérére” hasonlít.

- Hirdetés -

Ahhoz, hogy teljesen boldog legyen, a modellnek „szüksége lesz” még szemöldökátültetésre, állkapocs-korrekcióra és egy újabb ajakkorrekciókra. Mint állítja, ezután teljesen boldog lesz.

Mária már annyi műtéten átesett, hogy az USA-ban nem vállalja el senki a többi beavatkozást. Kénytelen külföldre utazni, ha tovább akarja „turbóztatni” magát.

Öt perc alatt negyvenezret keres…

- Hirdetés -

Mária Magdolna büszke arra, hogy pénzt kereshet az Instagramon azzal, hogy magát mutogatja. Minden plasztikai műtétet a szponzorai finanszírozták. A nő úgy véli, hogy sokat köszönhet a világjárványnak is.

Virtuális sztriptíztáncosnő lett, és körülbelül 40.000-et keres öt perc alatt. Több tízezer követője van instán.

Ha valaki szépnek érzi magát, akkor szép. Mindenki akkor szép, ha önmagának tetszik és boldog

Íme egy fotó, a műtétek előttről…

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!