Adidas cipőt találtak egy 1500 éves múmián. Mégis létezik időutazás?!

Megosztás

- Hirdetés -

„Adidas edzőcipőt” találtak egy múmián….

Rengetegen hisznek az időutazásban. És még azok hívei is zavarba jöttek, amikor a régészek egy 1500 éves múmiát találtak, a lábán „adidas edzőcipővel”.

Egy mongol barlangban találtak egy mumifikált nőt 2016-ban. Mélyen az Altaj-hegységben. A barlang 2800 méteres tengerszint feletti magasságban volt, így a maradványok jó állapotban maradtak.

- Hirdetés -

Ami egyből meglepte a régészeket, hogy a nő lábán lévő cipő nagyon hasonlít a klasszikus piros-fehér Adidas edzőcipőkre.

Valaki azt írta a Redditen: „Várjatok csak, ha az Adidas megtudja, pert indíthat szerzői jogok megsértése miatt”.

Egy másik ember ezt kommentálta: „Időutazók, így meg lehetne előzni a katasztrófákat és minden mást, de nem, ők inkább arra tanítják a fáraókat, hogyan készítsenek Adidas edzőcipőt. Mi a következő lépés? Megtanítani nekik, hogyan készítsenek Gucci táskákat?”

- Hirdetés -

Jó poénok…

A vizsgálatok kiderítették, hogy egy török varrónőé volt, aki 900 körül maga készítette a lábbelit.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!