Így nézett ki valójában a Hasfelmetsző Jack! Döbbenet…

- Hirdetés -

Egy angol férfi, akit évek óta lenyűgöz Hasfelmetsző Jack, úgy döntött, hogy megmutatja , hogy nézett ki. Régi fényképeket, képmásokat és mesterséges intelligenciát használt.

A 63 éves, walesi Carmarthenből származó Jeff Leahyt évek óta lenyűgözi Hasfelmetsző Jack, és szabadidejében próbálja megfejteni kilétének titkát. 2011-ben tévés minisorozatot készített a híres gyilkosról, most pedig újraalkotta a megjelenését.

Így nézett ki Hasfelmetsző Jack?

Jeff úgy véli, hogy Hasfelmetsző Jack lengyel származású volt, és Aaron Kosminskinek hívták. Megjelenésének újrateremtéséhez mesterséges intelligenciát és Kośmiński családjának fotóit használta fel.

- Hirdetés -

Jeff a Midjourney nevű speciális mesterséges intelligencia szoftvert használta a kép újraalkotásához. Kośmiński nővére, Matylda fotóit használta fel. A végeredmény nagyon meglepett mindenkit.

Elképesztő, hogy végre van egy képünk róla. Ilyen még soha nem történt. Nagyon izgalmas, hogy végre láthatjuk a világ leghíresebb sorozatgyilkosának arcát – mondta Jeff, akit a Daily Star idéz.

Jeff hozzátette, hogy egy másik családtagról és néhány távoli rokonról is sikerült fényképet készítenie. A rajongó azt akarta, hogy a fotó a lehető legjobb legyen, és a lehető legjobban hasonlítson Kośmińskira.

- Hirdetés -

Jeff, aki fiatalkorában fotózást tanult, azt mondta, nagyon elégedett az eredménnyel. „Mindig is lenyűgözött ez az eset. Minden kutatásról naprakész vagyok.”

Aaron Kośmiński csak az egyik gyanúsított egy 19. századi gyilkosságsorozatban. A lengyel egy ideig fodrászatban dolgozott, de hamar egy pszichiátriai kórházban kötött ki. Tévképzete és hallucinációja volt. Azt hitte, hogy mások meg akarják enni. 1919-ben a kórházban halt meg, 53 évesen.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!