10 legváratlanabb hollywoodi válás és a mögöttük lévő szívszorító ok

- Hirdetés -

Hollywood az álmok és a tündérmesék világa. A hírességek élete folyamatos reflektorfény és az emberek imádják a szaftos pletykákat. Nézzük, miért szakított ez a 10 hollywoodi álompár.

10. Channing Tatum és Jenna Dewan

Channing Tatum és Jenna Dewan 2018-as válása egy szeretett hollywoodi románc végét jelentette. A pár a képernyőn és azon kívüli kémiájuk ellenére a megvátozott prioritásokat és a személyes fejlődés iránti vágyat említette elválásuk okaként. A szívfájdalmuk ellenére Tatum és Dewan továbbra is elkötelezte magát, hogy közösen neveljék lányukat, és támogassák egymás erőfeszítéseit.

9. Jennifer Lopez és Marc Anthony

Jennifer Lopez és Marc Anthony szakítása 2014-ben sokakat megrázott. Egy évtizednyi házasság után a pár úgy döntött, hogy békésen véget vet a kapcsolatnak. Lopez utalt rá, hogy magára akar koncentrálni, és ez nem lehetséges a házasságon belül.

- Hirdetés -

8. Scarlett Johansson és Ryan Reynolds

Scarlett Johansson és Ryan Reynolds 2011-es válása egy hollywoodi álomházasság végét jelentette. Tagadhatatlan kémiájuk ellenére az egymásnak ellentmondó karrierigények megviselték kapcsolatukat.

7. Jennifer Aniston és Justin Theroux

Jennifer Aniston és Justin Theroux szakítása 2018-ban sokakat meglepett. Kapcsolatukba nem engedték be a médiát, ennek ellenére terjedtek a távolságtartásról és az összeférhetetlen életmódról szóló pletykák. Míg a pár szűkszavú maradt szakításuk részleteivel kapcsolatban, kölcsönös tiszteletük és egymás iránti rajongásuk érett megközelítést sugallt házasságuk befejezéséhez.

6. Gwyneth Paltrow és Chris Martin

Gwyneth Paltrow és Chris Martin páros 2014-ben felvonta a szemöldökét, és beszélgetést kezdett a békés válásról. Gwyneth Paltrow egy interjúban elárulta, hogy egyszerűen nem passzolnak egymáshoz. Különválásuk ellenére a pár elkötelezett maradt a gyermekeik közös nevelése és a támogató barátság fenntartása mellett.

- Hirdetés -

5. Johnny Depp és Amber Heard

Johnny Depp és Amber Heard zűrzavaros házassága 2017-ben nagy nyilvánosságot kapott, majd válással végződött. A pénzügyi viták kínozták kapcsolatukat, amely egy keserves jogi csatározásba torkollott, amely világszerte a címlapokra került. A vita ellenére mindkét fél továbblépett, megszegett ígéreteket és összetört álmokat hagyva maga után.

4. Chris Pratt és Anna Faris

Chris Pratt és Anna Faris válása 2017-ben megtörte a rajongókat. A játékos modorukról és imádnivaló családi pillanatairól ismert pár egymásnak ellentmondó életutat és a személyes fejlődés iránti vágyat említette elválásuk okaként. Nyilvános imádatuk ellenére Pratt és Faris úgy döntött, elválnak bebizonyítva, hogy a legfényesebb hollywoodi románcok is véget érhetnek.

3. Ben Affleck és Jennifer Garner

Ben Affleck és Jennifer Garner 2015-ös szakítása sokakat megrázott. Több évtizedes házasságuk és három közös gyermekük ellenére Affleck pletykált hűtlenségei megviselték kapcsolatukat. Bár a részletek továbbra is titkosak, a házaspár elkötelezettsége a közös szülői nevelés és a gyermekeik jólétének előtérbe helyezése mellett dicséretes volt a válásuk után.

- Hirdetés -

2. Tom Cruise és Katie Holmes

Tom Cruise és Katie Holmes románca elbűvölte a világot, de tündérmeséjük véget is ért, amikor Holmes 2012-ben beadta a válókeresetet. Holmes és Cruise nevelési stílusa Suri lányával nem volt összeegyeztethető. Nagy szerepet játszott a dologba a Tom a szcientológiai egyház tagja.

1. Brad Pitt és Angelina Jolie (Brangelina)

Brad Pitt és Angelina Jolie szakítása 2016-ban megrázta Hollywoodot. Globális humanitárius erőfeszítéseik és törhetetlennek tűnő kapcsolataik ellenére Jolie válókeresetet nyújtott be, kibékíthetetlen ellentétekre és gyermekeik jólétével kapcsolatos aggodalmakra hivatkozva.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!