2022 augusztus 19 péntek
KezdőlapEgészségA 10 gyermekes anyuka azzal dicsekszik, hogy soha nem használt óvszert. Az...

A 10 gyermekes anyuka azzal dicsekszik, hogy soha nem használt óvszert. Az emberek szerint felelőtlenség.

-

A 10 gyermekes anyuka azt állítja, hogy soha nem használt óvszert. Az egyik valóságshow-ban osztotta meg történetet. A közönség reakciója nagyon meglepte.

Sonya O’Loughlin az angliai Southamptonból részt vett a Channel 5 által sugárzott “Me and My 10 Kids: Mega Families” ( Én és 10 gyermekem: Mega családok) című valóságshow-ban. Ez a nő tíz gyermeket nevel egyedül. Közülük a legidősebb 20 éves, a legfiatalabb 2020 márciusában született. A nő soha nem használt óvszert és semmilyen egyéb fogamzásgátlót sem.

A műsorban Sonya mesélt egy ilyen nagy család életéről. Kiderült, hogy egy 4 szobás tanácsi lakásban élnek, és heti 460 GBP (körülbelül 200.000 Ft) segélyből élnek.

A nő azt mesélte, hogy ez az összeg alig elég a kiadásaikra. Gyakorlatilag semmi sem marad magának. Nagyon nehéz beosztani úgy, hogy egyszerre 10 gyereket kell etetni, illetve saját magukat is.

Egy ekkora családban mindennek óramű pontossággal kell működnie. Az egész család reggel 6-kor kel, hogy legyen idő mindenkinek megreggeliznie és a fürdőszobát használnia. Vannak, akik a konyhában mosnak fogat. Ezután irány az iskola, ugyanis az oktatásuk rendkívül fontos az egész család számára:

“Én nem voltam túl jó tanuló, szeretném ha a gyermekeim azok lennének.”

Soha nem használt óvszert

Sonya O’Loughlin minden nézőt sokkolt a műsor adása közben. A nő bevallotta, hogy soha nem használt óvszert:

“Egyesek azt mondják, hogy allergiásak az óvszerre. Én nem tudom ezt mondani, mert soha nem is próbáltam.”

Most azonban fontolóra kell vennie a használatát, ugyanis nem minden gyerek boldog ebben a családi közegben.

“Mindig van valaki, aki sír, és ettől fáj a fejem. Nem akarom, hogy anyukámnak több gyereke legyen. Egy újabb gyerek már tényleg tönkretenné a családunkat.” – panaszkodott a 10 éves fiú.

Gyűlölethullám a program után

A tízgyerekes édesanya azt állítja, hogy a műsor készítői negatív színben tüntették fel. Úgy tűnhet, mintha haszon és a segélyek miatt esne újból és újból teherbe:

“Az emberek úgy ítélnek el, hogy nem is nézték a műsort. Szerintük én csak lazsálok, míg ők dolgoznak. Azt akartam, hogy a műsorban bemutassák az életemet, de úgy tűnt, mintha csak a segélyekért esnék teherbe.” – mondta az anya.

Az biztos, hogy az anyának el kéne gondolkodnia az óvszer használatán.

Forrás: The Sun

Ez is érdekelhet: Aktus közben jött rá a lány, hogy nincs a párján óvszer – A srác válasza azonban sokkolta

Ezek is érdekelhetnek