2022 július 5 kedd
KezdőlapEgészségA 10 gyermekes édesanya azzal büszkélkedik, hogy soha nem használ óvszert. A...

A 10 gyermekes édesanya azzal büszkélkedik, hogy soha nem használ óvszert. A gyermekei azonban más véleményen vannak

-

A 10 gyermekes anyuka azt állítja, hogy soha nem használt óvszert. A történetét egy valóságshowban mesélte el és a nézők reakciója nagyon meglepte.

Sonya O’Loughlin Angliában él. Nemrég részt vett egy valóságshowban melynek témája a “mega-családok” voltak. Sonya egyedül neveli a tíz gyermekét. A legidősebb közülük 20 éves, a legfiatalabb tavaly márciusban született.

A műsorban Sonya elmesélte, hogy miként zajlik az élet egy ilyen nagy családban. Kiderült, hogy egy 4 szobás tanácslakásban élnek és a bevételüket az ellátások fedezik. Ennek összege heti 460 font (190 ezer forint). Tekintve, hogy Angliában élnek és 10 gyermekről van szó ez nem egy nagy összeg. Ennyi pénzből még itthon sem feltétlenül lehetne fedezni ennyi gyerek etetését.

Sonya bevallotta, hogy ez alig elég a kiadásaikhoz. Gyakorlatilag semmi nem marad belőle. Az egész szinte élelmiszerre megy el. A lakás bérleti díja szerencséjükre nem sok.

Egy ilyen nagy családban mindennek óramű pontossággal kell működnie. Az egész család reggel 6-kor kell, hogy mindenkinek legyen ideje megreggelizni. Összesen 3 tányérjuk van, amit cserélni kell. A fürdőszobai csap elromlott, így a konyhában kell fogat mosniuk. Ezután irány az iskola. Az oktatást mindenki nagyon komolyan veszi a családban.

“Nem voltam jó tanuló, ezért azt szeretném, ha a gyerekeim vinnék valamiére” – mesélte Sonya

Egy kijelentése azonban mindenkit ledöbbentett. Sonya ugyanis soha nem használt óvszert.

“Egyesek allergiások rá. Én ezt nem mondhatom el mert sosem használtam.”

Most azonban nem ártana megfontolnia, ugyanis nem minden gyermeke szeret így élni…

“Valaki mindig sír. Ezt hallani egész nap. Nem akarom, hogy anyámnak több gyereke legyen. Egy újabb már tönkretenné a családunkat.” – panaszkodott a 10 éves fiú

Az anyukának nem tetszett a műsor visszhangja. Úgy érezte, hogy negatív fényben tüntették fel. Mintha a juttatásokért esne teherbe. Tény és való, hogy sokan csinálják ezt.

“Egyébként sem szeretem az ilyen műsorokat. Sokan elítélnek, hogy én nem dolgozom. Azt hiszik, hogy a juttatások miatt estem tízszer teherbe, de ez nem igaz. “

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben.

Ezek is érdekelhetnek