2023 június 9 péntek
KezdőlapTörténetekA 11 hetes babának egyik napról a másikra vámpírfoga nőtt. Az orvosok...

A 11 hetes babának egyik napról a másikra vámpírfoga nőtt. Az orvosok sem akartak hinni a szemüknek

-

Amikor egy kisgyereknek elkezdenek nőni az első fogai, az nagy fájdalommal jár a pici számára. 6-8 hónapos kórban kezdődik a fogzási időszak, amely sok álmatlan éjszakát okoz a szülőknek is.

De amit Tara O’Byrne fedezett fel, mindenki számára döbbenetes lehet. Az ír anyuka egyik reggel hosszú, éles fogat látott 11 hetes kisfia szájában. Mindez egy éjszaka alatt keletkezett, hisz előző nap még mindent rendben talált a csecsemőnél. A rémült anya azonnal a kórházba sietett Oscarral. Az orvosok nem hittek a szemüknek. Oscar keservesen sírt, az édesanya pedig egyre dühösebb lett, mert az orvosok semmit nem tettek azért, hogy kisfia jobban legyen, ezért átvitte egy másik kórházba.

Gepostet von Afbodonto am Sonntag, 21. Oktober 2018

Végül egy gyermekgyógyász eltávolította a furcsa fogat, melyet a szülők megőriztek, hogyha Oscar nagyobb lesz, elmesélik neki a történetet és odaadják neki első fogát.

Senki nem tudta megmagyarázni, hogy nőhetett egyáltalán egy 11 hetes kisbabának foga, azt meg pláne nem, hogy miért volt olyan a fog, amilyen.

01 1

A rossz nyelvek azonban megjegyezték, figyelni kell a kicsi növekedését, mennyire tolerálja majd a napfényt és a fokhagymát.

Ezek is érdekelhetnek