2022 június 25 szombat
KezdőlapEgészségA 13 éves kislányt megbüntette az apja a szülinapi kívánsága miatt. A...

A 13 éves kislányt megbüntette az apja a szülinapi kívánsága miatt. A rendőrség is beszállt az ügybe

-

A születésnapok az ünneplés és az öröm időszaka. Minden évben adódik egy remek alkalom, hogy összehívjuk a barátainkat és megünnepeljük egymást. Egy fiatal kislány születésnapja azonban rémálommá vált. Kelsey Frederick a 13. életévének küszöbén állt és rettentő boldog volt az anyjától kapott születésnapi ajándéktól.

Kelsey számára az anyja az egyik legjobb barátja, ami példaértékű kapcsolatot jelent szülő és lánya között. Azonban minden történetnek van egy sötétebb oldala. Ez pedig Kelsey apja.

Kelsey szülei között nem működtek a dolgok. Apja, Schaffen elhagyta őket és egy új párt talált magának. Kelsey ettől függetlenül szerette volna, ha szerepe van az apja életében továbbra is.

A 13. születésnap nem egy olyan grandiózus dátum, mint a 18 vagy a 21, de a kislány szerette volna méltó módon megünnepelni. Édesanyja feltette neki a kérdést, hogy mi lenne a vágya?! Mit kér ajándékba a születésnapjára. Kelsey válasza nagyon meglepte. A kislány szeretett volna szőke melírt a hajába. Végül is nem nagy dolog. A tinik egyre korábban érnek. Mostanra már nem ritka, ha a tinik körömlakkal mennek általános iskolába. Nem mindenki szerint jó dolog. Régen még intőt is kaptunk volna érte, de változnak az idők.

Na, szóval a hosszú barna haja kapott egy szép szőke melírt. Kelsey nagyon örült neki. Egyébként is egy fantasztikus anya-lány napot tudtak maguk mögött a fodrász szalonban. Anyuka is nagyon büszke volt lánya átalakulására és elégedett volt új megjelenésével. Azonban az öröm nem tartott sokáig.

Kelsey szeretett volna az apjával is eltölteni egy kis időt a születésnapján, így elment hozzá és a mostohaanyjához, hogy együtt töltsenek egy kis időt.

Kelsey a látogatása után visszament az anyjához, aki szinte sokkot kapott a látványtól. Kelsey a hajának nagy részét elvesztette. Kiderült, hogy az apja és az új felesége levágták a haját. Rövid és felnyírt lett. Egyetlen szót tudott ismételgetni: “Miért?”

Az anyja, Christin azonnal odahajtott az apa otthonához és felelősségre vonta őket. Az apa csak annyit mondott, hogy “A tetteknek következményeik vannak” és ezért megbüntették a kislányt. Hát, ezzel az anyukát cseppet sem nyugtatták meg, és úgy döntött tesz valamit.

Feltöltötték a fotókat a facebookra és leírták a történetet is. A bejegyzés nagyon gyorsan végigfutott az interneten. Több mint 25.000 ember osztotta meg a bejegyzést.

Hamarosan a rendőrség is becsatlakozott a történetbe. Ez ugyanis már a gyermekbántalmazás határán áll.

Az apa és mostohanyja is, akik elkövették ezt a szörnyű tettet, tűzoltóként dolgoztak. Mindkettőjüket felfüggesztették az állásukból.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek