2022 július 2 szombat
KezdőlapCelebA 17 éves lány Emma Watson kiköpött mása - Akár a dublőre...

A 17 éves lány Emma Watson kiköpött mása – Akár a dublőre is lehetne

-

Az egész világon ismerik Emma Watson nevét, leginkább a Harry Potter filmekből, amiben ő alakította Hermione Grangert. A színésznő tehetsége megkérdőjelezhetetlen, hiszen később a varázsló szerepet is le tudta vetkőzni magáról, nem ragadt meg, ahogy ez több színésszel is megtörtént már. Hermione karaktere után leghíresebb szerepe Belle volt A Szépség és a Szörnyeteg filmadaptációjában.

Emma karrierje 2001-ben kezdődött a már említett Harry Potterben, de olyan filmekben szerepelt még, mint az Egy hét Marilynnel, a Noé, A kör vagy a Kisasszonyok. Ám cikkünkben nem Emma érdemeit szeretnénk méltatni, ugyanis egy rendkívül izgalmas valami bukkant fel a világhálón. Ez a valami pedig nem is valami, inkább valaki. Megtalálták Emma Watson hasonmását, aki egy Ella névre hallgató 17 éves lány.

A fiatal Ella Norton kiköpött mása a színésznőnek. Olyanok, mintha ikrek lennének. Kétségtelen, hogy Ella bárhol bármikor megállná a helyét Emma dublőreként.

A szakemberek is azt állítják, hogy mindenkinek van egy hasonmása a világon, ám vajmi kevés esély van arra, hogy találkozzunk saját alteregónkkal. 7,5 milliárd ember a Földön és nem mindenki hasonlíthat egy hírességre, de Ella Nortonról ez nem mondható el. Ella és Emma is angol származású, vagyis még ez is közös bennük.

Ella Norton jelenleg egyetemre készül, hamarosan felvételizni fog, szabadidejében azonban cosplayerkedik. Ez azt jelenti, hogy Emma Watson filmbéli karakterének öltözik be. Annyi biztos, hogy az arcával kevesebb gondja akad, mint a ruházattal, hiszen a megszólalásig hasonlítanak egymásra.

“Kiskorom óta mondják, hogy hasonlítok Emmára. De sosem gondoltam volna, hogy annyira hasonlítok rá, hogy bármit is kezdhetnék ezzel. De miután Instagramon és Redditen elkezdtem megosztani a képeimet, bebizonyosodott, hogy tévedtem” – mondta Ella.

A megtévesztő hasonlóságot az is igazolja, hogy a nagyobb városokban az emberek megállítják Ellát, közös fotót és aláírást kérnek tőle. A külső hasonlóság nyilvánvaló, ám a tizenhét éves saját elmondása szerint ugyanolyan könyvmoly, mint a Harry Potter Hermione-ja, imád tanulni és a későbbiekben az élen szeretne harcolni az emberi jogokért.

Elképesztő a hasonlóság. Mintha ikertestvérek lennének.

1.

2.

3.

4.

5.

Ezek is érdekelhetnek