2022 július 1 péntek
KezdőlapÉletmódA 17 éves lány, találkozni akart a biológiai apjával, de olyan dolog...

A 17 éves lány, találkozni akart a biológiai apjával, de olyan dolog történt, hogy végül mindenki a börtönbe kötött ki

-

Samanta Kershner 17 éves volt, amikor édesanyja elé állt azzal, hogy szeretne találkozni a biológiai apjával. Akkor még senki nem sejtette, hogy miként alakul majd a kapcsolatuk…

Travis Fieldgrove elhagyta a családot, amikor Samatha még kislány volt. 17 évvel később, amikor találkoztak, azonnal rajongássá fajult a kapcsolatuk. Samanthát nem zavarta apja tette.

Samanthának és a féltestvérének is nagyon “bejött” apuka és a kapcsolatuk hamar eszkalálódott. A lányok még fogadást is kötöttek egymással, hogy melyikük fog előbb összebújni az apjukkal.

Samantha elvesztette a fogadást, ugyanis a mostohatestvére került először apa ágyába, de neki sem kellett sokáig várnia, hogy sorra kerüljön. 20 évesen már az apja szeretője lett. Ez két évvel ezelőtt volt és a kapcsolatuk azóta egyre inkább csak erősödött.

Jöttek a közös fotók Facebookra, majd egy idő után a furcsa páros össze is házasodott. Az ünnepségre a szomszédos Adams megyében került sor.

Travis nagyon szeretett dicsekedni a Samantha-val való kapcsolatával, de ez lett végül a veszte. A férfi volt élettársa beszállt az akcióba és jelentette az esetet a rendőrségen.

Travis eleinte megpróbálta meggyőzni a nyomozókat, hogy nem rokona Samanthának, de ez a hazugság könnyedén igazolható volt. DNS-teszteket rendeltek el, és ezek kimutatták, hogy ő az apa. A pár ezután bevallotta bűnösségét és Travist két évre börtönbe zárták vérfertőzés vádjával. Lánya csupán 9 hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

Travis idén elhagyhatta a börtönt. Az ott eltöltött idő gondolkodásra késztette. A bíróság természetesen megtiltja, hogy bármilyen módon kapcsolatba lépjen a lányával.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek