2022 augusztus 19 péntek
KezdőlapCelebA 18 éves srác elvett egy 71 éves nőt. Hat éve élnek...

A 18 éves srác elvett egy 71 éves nőt. Hat éve élnek házasságban. Elmondták, a boldog házasság titkát.

-

Az ilyen történetek azt bizonyítják, hogy a szerelem nem ismer határokat. A 18 éves férfi két héttel azután vette feleségül a 71 éves nőt, hogy találkozott vele. Mindennek ellenére hat év elteltével is boldog házasságban élnek.

Egy 18 éves férfi hozzáment egy 71 éves idős asszonyhoz

Azt mondják, a szerelem nem ismer határokat. Amikor megismerkedünk az igazival, akkor már tudjuk, hogy életünk hátralévő részét vele akarjuk leélni. Nem érdekel minket semmi és senkinek a véleménye. Nem számít mit mondanak rólunk a család vagy a barátok. A párválasztásnál elsősorban a szív hangja vezérel bennünket. Így volt ez a 18 éves Gary Hardwick esetében is. Senki sem akart esélyt adni ennek az egésznek. Miért is választana magának egy 53 évvel idősebb nőt?!

A történet 2015-ben kezdődött. Gary és Almeda nagyon szokatlan körülmények között találkoztak. Az akkor 71 éves nő férjének a temetésén… Almeda megözvegyült Gary elkísérte a nagynénjét a halotti torra. Az esemény rendkívül szomorú volt, de a páros azonnal felkeltette egymás figyelmét.

Ez az egyszeri találkozás is elég volt ahhoz, hogy ne foglalkozzanak senkivel. Meg voltak győződve mindketten arról, hogy ez szerelem első látásra. Gary vörös rózsákkal lepte meg Almedát, később pedig egy karkötőt is ajándékozott neki.

Újra tinédzsernek éreztem magam

Gary elismeri, hogy “elveszett a lány csillogó kék szemében”.

Mindössze két héttel az első randevújuk után Gary úgy döntött, hogy telefonon felteszi Almednek a legfontosabb kérdést: “Hozzám jössz feleségül?” A 71 éves nő habozás nélkül beleegyezett, és hat nap után összeházasodtak. Azon a napon Gary mellkasára tetoválták a saját és felesége nevét.

A pár azt is bevallotta, hogy a nászéjszakán feküdt le először egymással.

Csodálatos volt, felülmúlta legmerészebb álmaimat is. Ő valóban az álmaim nője, és kapcsolatunk fizikai oldala nem is lehetne jobb.

A pár egyelőre a nő házában lakik.

Gary és Almeda internetes sztárok

A család egy része, különösen az idős hölgy oldalán, nem tud megbékélni kapcsolatuk természetével. Almeda fia meg is szakította vele a kapcsolatot. Mások számára azonban az volt a legfontosabb, hogy mindketten igazán boldogok legyenek ebben a házasságban, ami lehetővé tette számukra, hogy másképp nézzék a számokat.

@_garyandalmeda_ Six years, and I fall more in love everyday. ❤️ #agegap #agegaplove #agegapcouple #garyandalmeda #loveislove ♬ original sound – Dallin Almond

De miként működhet egy ilyen furcsa házasság? Így vélekedik róla a páros:

Minden nap apró dolgokat teszünk a kapcsolatunkban, hogy segítsük egymást. Egy másik jó tanács, hogy minden nap mutasd ki az érzéseidet, mintha nem lenne holnap. Mindig dicsérd őt, és mutasd ki neki a szeretetét. Az egyetlen dolog, amit megtanultam, hogy ha igazán szeretsz valakit, nem számít, hogy más mit gondol.

Hogy megosszák szerelmüket a világgal, Gary és Almeda közös közösségi oldalakat hoztak létre. Profiljukon készségesen osztanak meg pillanatfelvételeket életükről fényképek és rövid videók közzétételével.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek