2022 december 9 péntek
KezdőlapEgészségA 20 éves lány 5 évesnek adja ki magát. A pasija szerint...

A 20 éves lány 5 évesnek adja ki magát. A pasija szerint ezt teljesen normális…

-

A lakása tele van mackókkal, cumikkal mint egy fiatal anyánál. A valóság azonban meglepő, ugyanis ezek egy 20 éves lány dolgai…

Max már 20 éves, de még gyereknek adja ki magát. Kentuckyban él a 31 éves “apjával”, Johnnyval. A bizarr kapcsolatban élő pár remekül érzi magát, és azt mondják, hogy ez nem fétis, hanem életforma.

20 éves kisbaba

Max hangsúlyozza, hogy ő egy felnőtt ember, aki képes racionális döntéseket hozni. Hozzáteszi azonban, hogy akárcsak Pán Péter, ő sem akar felnőni. A különös kapcsolat megadja neki ezt a lehetőséget, és Johnny készségesen részt vesz az egész játékban.

Szabályok

A gyerekekhez hasonlóan Maxnek is van néhány szabálya. Nincs visszabeszélés apának, vagy későn lefekvés. A szabályok be nem tartása miatt Max megy a sarokba…

Szabadidő

Max semmit sem szeret jobban, mint a délutáni szunyókálást, a parkban sétálást és a hintákat a játszótéren. A nap legkedvesebb része azonban az este, mert apu ilyenkor felolvassa a kedvenc esti meséit. A legtöbb 5 éves megirigyelné a 20 éves lány játékgyűjteményét.

Hercegnő

Max egy 5 éves hercegnő, aki mindennap tipikus gyermeki tevékenységeknek szenteli magát. Béna rajzok, hisztizés vacsora közben, kedvenc babája megsétáltatása a parkban, stb… Max egy pillanatra sem esik ki a szerepéből.

Apa szerepe

Johnnynak pedig gondoskodnia kell az “5 éves” lányáról. Közös tanulás, a meseolvasás, a hercegnő öltöztetése, a szeszélyeinek elviselése és persze a nevelés.

Ideje komolynak lenni

Max az ideje nagy részét 5 évesként tölti. Amikor azonban a helyzet úgy kívánja, kiveszi a cumit a szájából, és közönséges 20 éves lesz. A párnak van egy megállapodása egymás közt, és bizonyos szabályokat írnak elő szerepük eljátszására.

Egy pillanatnyi szünet

Míg a pár bizarr életmódja mindennapos, Max normális életet is él. Fizeti a számlákat, dolgozik és “felnőtt” feladatokat lát el. Mint elmagyarázza, tudja, hol húzódnak a határok, és igyekszik nem átlépni azokat.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek