2022 október 2 vasárnap
KezdőlapEgészségA 24 éves lány 300 kilót nyomott. Mára milliókat inspirál látványos...

A 24 éves lány 300 kilót nyomott. Mára milliókat inspirál látványos fogyásával

-

A fiatal lány 300 kilót nyomott. Egyszerűen képtelen volt abbahagyni az evést. Az állapot, amelybe került megakadályozta abban, hogy normális életet élhessen. Végül úgy döntött, hogy ez így nem mehet tovább. Látványos metamorfózison ment keresztül és mára milliókat inspirál a fogyásával.

Az oregoni Amber Rachdi történetét a The Daily Mail brit lap is bemutatta már. A lány súlya meghaladta a 300 kilót, pedig még csak 24 éves volt.

A lány képtelen volt önállóan mozogni vagy úgy egyébként gondoskodni magáról. Képtelen volt elhagyni a házát, így vissza kellett költöznie a szüleihez, akik gondoskodtak róla.

Amber csak elektromos kerekesszék segítségével tudott mozogni. Elment a boltig, meg vissza. A testében lévő zsír nemcsak pszichésen volt rá negatív hatással, hanem egészségügyileg is.

Abban az időben napi négy-öt nagy étkezést evett, megkoronázva gigantikus mennyiségű édességgel. Minél boldogtalanabb volt, annál többet evett. Minél többet evett, annál boldogtalanabb volt. Ez egy ördögi kör.

A 24 éves lány hanyagsága odáig vezetett, hogy tisztálkodni is képtelen volt. A szüleinek kellett őt megmosdatni, de ez sem volt egyszerű. Egy speciális kefével kellett lesúrolni a lábán lévő bőrredők közül a szennyeződéseket.

A túlsúly miatt a bőre is megnyúlt. A bőrredők egymáshoz dörzsölődtek, melyek miatt csúnya, fájdalmas sebek keletkeztek. Ezt folyamatosan kenegetni kellett egy speciális kenőccsel.

A lány végül rájött, hogy az élete nem mehet így tovább. Nem is élet igazából az, amiben benne van.

Kétségbeesésében és elszántságában úgy döntött, hogy jelentkezik egy televíziós programba. Ott szakemberek segítségével hatalmas fogyást sikerült elérnie.

Először egy gyomorszűkítő műtétet hajtottak végre a lányon. A műtétet követő hét hónapban Amber leadott 40 kilót. Ezután már képes volt normális, rendszere testmozgásra. Egészségesen táplálkozott.

Egy év múlva már 65 kilóval mutatott kevesebbet a mérleg. Alig lehetett ráismerni.

Kellett egy újabb műtét a felesleges bőr eltávolítására. Ezt követően Amber elkezdett egy terapeutához járni, hogy kezelni tudja a lelki problémáit. Ne az evésbe meneküljön.

A lány fantasztikusan néz ki, de célja eléréséhez még le kell adnia pár kilót.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ha tetszett, akkor ez is érdekelhet: “Végre megszerettem a testem és nem akarok lefogyni.” – Elutasítja a fogyasztó kezelést a plusz méretű influenszer

Ezek is érdekelhetnek