2022 november 29 kedd
KezdőlapDivatA 25 éves Mária a plasztikai sebészet rabja. 5 perc alatt 30...

A 25 éves Mária a plasztikai sebészet rabja. 5 perc alatt 30 ezret keres…

-

A 25 éves nő a plasztikai sebészet rabja. Már elköltött több mint 30 millió forintnyi összeget, és nem is akar itt megállni. Instagramon mutatja be a kezelések hatását, aminek köszönhetően vagyonokat keres, a pénzt pedig a további korrekciókra költi.

A 25 éves nő a plasztikai sebészet rabja

Nagyon vallásos családból származik, szigorú szabályokkal. 12 évesen kezdett lázadni – tudatmódosítókkal élt és nemi téren is aktívvá vált. 17 évesen úgy döntött, hogy levetkőzik, és anyagi hasznot húz belőle. A megkeresett pénz Mária Magdolna magára kezdte költeni. A ma 25 éves amerikai modell, tapasztalt sztriptíztáncosnő és a plasztikai sebészet híve. Sajnos a fotóit elnézve nehéz nem azt gondolni, hogy a dolgok már rég kikerültek az irányítás alól…

3 kebelnagyobbító műtét, 3 “brazil fenék”, csípőplasztika és a szeméremdombját is átszabatta. A nő büszke arra, hogy neki van a világon a legvastagabb hüvelye. Mint bevallotta, kis híján meghalt a műtőasztalon. Vérátömlesztésre volt szükség…

“A legnagyobb pozitívum, ami a hálószobában történik velem a műtétek óta…A hatalmas testrészeim mindent sokkal élvezetesebbé tesznek.”

“Akkora lett az ajkam, hogy már nem tudok szívószállal inni…”

Nemrég egy negyedik orrműtéten is átesett. Mindezt azért, hogy “Barbie-orra” legyen. Azóta egy “macskaszem” átalakításon is részt vett. Most azt mondja, hogy az arca egy “erdei tündéréhez” hasonlít.

A teljes boldogsághoz, a modellnek „szüksége van” egy szemöldökátültetésre, állkapocs-korrekcióra és egy újabb ajakkorrekcióra. Mint állítja, ezután teljesen boldog lesz.

Mária Magdolna büszke arra, hogy pénzt kereshet az Instagramon azzal, hogy a testét mutogatja. Mint hangsúlyozza, minden plasztikai műtétet a szponzoroknak köszönhetően hajtott végre. A nő úgy véli, hogy a járvány segített neki pénzügyi sikereket elérni. Mária Magdolna virtuális sztriptíztáncosnő lett, és körülbelül 30.000 Forintot keres öt perc alatt. A nőnek majdnem 60 ezer követője van az Instagramon. A fotói alatti kommentek tele vannak dicsérettel.

“Sokszor megállítanak az utcán a számomért könyörögve, és kétségbeesetten pénzt kínálnak nekem. A feleségek és barátnők megpróbálják elterelni a barátjuk és a férjük figyelmét, amikor arra sétálok, mert féltékenyek, hogy a vonzó testemet bámulják, amitől kanosak lesznek.”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek