2022 október 3 hétfő
KezdőlapEgészségA 6 éves kisfiú halála után üzent a szüleinek. Amikor megkapták a...

A 6 éves kisfiú halála után üzent a szüleinek. Amikor megkapták a gyermek búcsúüzenetét, teljesen ledöbbentek.

-

Talán a legnagyobb fájdalom az életben, ha egy gyermeket veszít el valaki. Ebben az esetben is egy ilyen tragédiát kellett átélnie a családnak. Egy szörnyű fertőzés miatt hunyt el a 6 éves gyermek. Miután a szülei hazatértek a tragikus nap után, teljesen ledöbbentek, amikor megtalálták a gyermekük üzenetét.

Ezt a tündéri kisfiút, Leland Shoemake-nak hívták, szeptember 25-én vesztette életét. A köznyelvben agyevőamőba-fertőzésnek nevezik a betegséget, amiben szenvedett. Ez egy baktériumok által okozott gennyes agyhártyagyulladás. Nagyon ritka betegség, gyors lefolyású és sajnos gyógymód sem létezik rá. Így a szülők tisztában voltak a végzetes kimenetellel.

Édesanyja, Amber és apukája, Tim Shoemake mindent megtettek a gyermekükért, de sajnos ebben az esetben sem vezetett eredményre a kezelés. A fiú egyre gyengébb lett, végül pedig feladta a harcot.

A szülők a gyermekük nélkül tértek haza. Amikor első alkalommal hazamentek, Amber a fia szobájában pakolta össze a ruhákat, készült a temetésre. Ez idő alatt az édesapa a nappaliban pakolt, amikor a kisfiú rajzasztalán megpillantott egy lapot. Teljesen elállt a lélegzete, görcsbe rándult a gyomra és azonnal sírva fakadt. Megmutatta a feleségének is a kisfiúk búcsúüzenetét.

A lapon ez a felirat szerepelt:

“Még mindig veletek vagyok. Köszönöm, anya és apa. Szeretlek”

A szülők elmesélték, hogy gyermekük nagyon sokat rajzolt és gyakran kis üzeneteket is írt. De ez igazán mellen ütötte őket. Eldöntötték, hogy bekeretezik és kiteszik a nappali falára.

“Leland egy csodálatos gyermek volt, örülök, hogy én lehettem az anyukája. Óriási volt benne a tudásvágy, imádta a tanulást. Már az óvoda alatt elkezdett írni és ügyesen számolt is. A történelmi filmek voltak a kedvencei, az apukájával gyakran dokumentumfilmeket néztek. Imádta minden nap megnézni az időjárásjelentést is.”

Nem csak okos volt, hanem nagyon szerethető is, mindig a társaság középpontjába került. Rengeteg barátja volt, még a felnőttekkel is szeretett beszélgetni. Az biztos, hogy ezt a kisfiút rengeteg ember szerette és később is emlékezni fognak rá.

“Ő egy nagyon kedves gyermek volt, aki túl hamar távozott erről a világról. Örökké a szívünkben él.” – mondja édesapja

Ezek is érdekelhetnek